F R I D A Y V L O G: KONINGSSPELEN.

vlog_button.pngHallo lieverds, allereerst onze excuses voor deze ‘te late’ post. De bedoeling van een ‘Friday Vlog’ is dat er een vlog wordt gefilmd op een vrijdag en dat het dezelfde dag nog upgeload wordt op onze youtube kanaal. De enige minpuntje hieraan is dat het voor ons wel gelijk de eerste keer was dat we een dagje uit onze, dagelijkse drukke, leven moesten filmen en als dit niet moeilijk genoeg was (we vergaten namelijk hier en daar om te filmen) moest het dezelfde dag nog gemonteerd worden. Nou, wat is editen toch weer een leuk klusje als je slaperig thuis komt na een lange dag. Vandaar dat we de vlog van Vrijdag 21/4/2017 nu pas kunnen posten, onze eerste vlog is namelijk nu eindelijk klaar.

varal-coracoes.png

Deze vrijdag draaide alles om ‘de Koningsspelen’, zoals jullie weten werken we beiden in het onderwijs en daarom kun je in onze vlogs een kijkje nemen in het dagelijks leven van een leerkracht. Een busrit van twee uur gevolgd tot een lange dag voor de klas staan en dan weer een busrit van twee uur, we hebben dan ook geen idee wie de meivakantie harder nodig heeft, de leerlingen… of de leerkrachten.

S I D E N O T E : Om de week krijgen jullie een nieuwe ‘Friday Vlog’ en we hopen dat we de volgende keer sneller zullen zijn met het monteren van de vlog zelf. Alvast bedankt voor het kijken en vergeet vooral niet om ons te laten weten wat je er van vind. We zijn super benieuwd naar jullie opmerkingen, tips en advies. youtube_logo_by_chocoholic01-d40n161

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, Hic@ en Gibby.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s