Budget Shoppen Online.

Nederland is zeker niet de juiste land als je op zoek bent naar beauty producten of kleren voor een lage prijs. We hebben meer aan duur dan aan goedkoop. Tuurlijk hebben ook wij winkels waar je producten voor een lage prijs kunt krijgen (denk hierbij aan de Primark of Action) maar dit zijn er niet veel. Om jullie toch een eind te helpen hebben we een lijst met online websites gemaakt waar wij vaak shoppen voor een lage prijs. Via deze websites kun je niet alleen kleding, beauty producten en school spullen vinden maar ook leuke decors voor je kamer of huis.

divider (1)

  • Aliexpres: Op nummer 1 staat bij ons ‘Aliexpres’, dit is  een winkel dat overeenkomt met de ebay of amazone online stores maar in plaats van dat je geld betaald aan verzendkosten betaal je alleen wat je koopt. GEEN VERZENDKOSTEN dus, nou wat wil je nog meer? Goedkoper kan het bijna niet, en daarom is deze website zeker een aanrader voor shopaholics onder ons die liever niet veel kwijt willen aan kleding en accessoires en dergelijke.  We willen hierbij je wel vertellen dat de ‘brands’ niet echt zijn, de producten komen voornamelijk afkomstig uit China, Korea, America of Japan en vandaar dat ze dus ook zo goedkoop zijn. De kwaliteit verschilt per product maar wij zijn zeker tevreden met de producten die we hebben gekocht via Aliexpres.
  • ShopmissaAlles maar dan ook alles is hier verkrijgbaar voor $1,00 dit is in euro’s dus maar 0,90 cent en dan is het zeker raak. Op deze online store kun je vooral veel beauty producten, accessoires, en sieraden vinden. De kwaliteit is vaak goed en voor 0,90 cent zeker waard. Let alleen wel op de verzendkosten.
  • Ebay: Of je nu op zoek bent naar dvd’s of make-up, boeken of decor spullen bijna alles kun je vinden op Ebay. Het verschil tussen Aliexpres en Ebay is wel dat hoewel beide goedkope online stores zijn je bij Ebay soms wel verzendkosten moet betalen. Bij Ebay is het vooral goed opletten op wat je koopt en van wie je het koopt want in het verleden hebben we af en toe een verkoper ontmoet die niet betrouwbaar was. Niet alle producten zijn daarbij goed ingepakt, let dus goed op de verpaking en lees de reviews goed als je iets wilt kopen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

2 gedachtes over “Budget Shoppen Online.

    • Hiii hon ❤ een late reactie hier maar wat fijn om te lezen dat je onze post leuk vond. We zijn benieuwd of je al iets hebt weten te scoren via Shopmissa, ze hebben namelijke allemaal nieuwe items op dit moment! xxx Gibby en Hic@

      Like

Plaats een reactie