Onze leesgoals voor 2016.

“The best moments in reading are when you come across something – a thought, a feeling, a way of looking at things – which you had thought special and particular to you. Now here it is, set down by someone else, a person you have never met, someone even who is long dead. And it is as if a hand has come out and taken yours.”

blog-divider1Een nieuw jaar betekend voor ons gelijk weer een nieuwe leeslijst, dus nu we de 2016 ondertussen in zijn gelopen is het ook weer tijd voor een nieuwe leesgoal. Beide zijn we heel erg gek op boeken en we lezen dan ook redelijk veel, uiteraard hebben we een manier om alles bij te houden want de kans is groot dat je anders dezelfde boek blijft lezen en er zijn gewoon teveel boeken en te weinig tijd dus we besloten een lijstje te maken van boeken die we dit jaar nog van plan zijn te gaan lezen en op Goodread een goal te zetten voor onszelf voor het jaar 2016. Als je niet bekend bent met Goodreads, het is een website waar je een account kunt maken, op deze manier kun je bijhouden welke boeken je wilt lezen, welke boeken je gelezen hebt of nog wilt lezen. Je kunt ook meedoen aan leuke ‘giveaways’ en ‘goals’ voor jezelf zetten en er zijn ook super leuke testjes die je kunt doen om te kijken of je inderdaad zoveel over die boek weet als je denkt.

Op het einde van het jaar zullen we jullie sowieso melden of we onze doel bereikt hebben of niet. We zijn erg benieuwd of jullie een Goodreads account hebben, voeg ons dus vooral toe dan adden we je gelijk toe aan onze pagina want zo kunnen we ook zien welke boeken jullie zo leuk vinden en aan het lezen zijn. Als je nog tips hebt voor mooie boeken mogen jullie dat ons altijd laten weten in de reacties!

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties