Shopaholic: Een Lauren Conrad boek.

Hallo lieve bloggers, deze week zijn we gaan surfen op Marktplaats en we zijn veel leuks tegen gekomen. Waaronder het boek ‘Style’  van Lauren Conrad en het koste 10,00 euro inclusief verzendkosten. Het boek ziet er als nieuw uit.  

In de inleiding vertelt Lauren over haar zelf, dat ze als zes jarige van haar oma een verkleedkist heeft gekregen met kerst en dat ze het heel erg leuk vond om zich te verkleden. De eerste hoofdstuk uit het boek gaat over de kledingkast. Volgens Lauren hoort er in je kledingkast: Een little black dress, een paar nette jeans, een witte blouse, Een goed rokje, zwarte en witte tops, een blazer, een jas, laarzen en zwarte pumps. Dit zijn de key pieces. Verder kun je lezen over het organiseren van je kledingkast. Wat houdt dit in? Dit houd in dat je kleding niet moet weg gooien, maar het in groepjes moet verdelen:

 1. Kleding voor in de afvalzak: dit zijn kledingstukken die niet meer te repareren zijn.
 2. Kleding voor het Leger des Heils:  Kleding dat je niet meer leuk vindt, maar nog wel goed is om te dragen.
 3. Kleding voor reparatie: Kleding dat je leuk vindt en gerepareerd of versteld moeten worden (natuurlijk kun je dit ook zelf doen, als je er verstand van hebt).
 4. Kleding voor je vriendinnen: de kledingstukken die je wel leuk vindt, maar niet meer wil dragen kun je natuurlijk weggeven aan je vriendinnen of familie.
 5. Kleding voor in de weekendtas: dit zijn kledingstukken die je al minstens een jaar niet aan heb gedaan, maar ook niet weg wil doen.
 6. Kleding dat top is: dit zijn de kledingstukken die een plaats verdienen in je kledingkast en die je altijd draagt.
 7. Kleding buiten en thuis: een tip van modeorakels, kleding voor buiten zet je op prominente plekken in je kledingkast en kleding dat je thuis draagt zet je onderin je kledingkast (dit zijn meestal makkelijk zittende kledingstukken).
   

  Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, Hic@ en Gibby.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s