Koopjes van de Xenos, Action en Etos.

Hallo lieve bloggers, we zijn net in de stad geweest vanwege een afspraak die we daar hadden. Na onze afspraak bedachten we dat enkele dingentjes nodig hadden voor deze week dus zijn we die gaan kopen. Dit betekend natuurlijk wel dat we er een post over gingen schrijven want hoewel het niet zo veel is, hebben we wel korting weten te scoren.

IMG_1512Laten we beginnen met de hoogglans witte spraypaint, we wilden graag een boekenkast een andere kleur geven en op YouTube waren erg veel mensen enthousiast over deze spraypaint en voor de prijs van 2,80 konden we het niet laten liggen. Ze zeiden dat je het kon krijgen via de Action maar daar konden we het niet vinden dus we waren langs gegaan bij de Etos. Spraypaint is erg makkelijk want je gebruikt het net zoals haarlak maar dan op een meubel in plaats van voor je haar.

We hebben toen ook een handdoek gepakt bij de Action voor 3,00 omdat het altijd handig is om eentje in de kast te hebben als ‘wasdag’ is. Bij de Xenos hebben ze dus zo’n geweldige actie waarbij je zes glazen voor 2,00 euro kunt krijgen. Deze actie was er vorige jaar rond deze tijd ook en toen hebben we gelijk twaalf glazen (dus twee setjes) voor 4,00 euro gekocht. De glazen zijn echt super goed en voor die prijs kan je ze toch niet laten liggen? Toen waren we langs gegaan bij de Etos, één van ons was op zoek naar een dag en nachtcreme namelijk en we kwamen de Olaz Anti-Wrinkle ‘Firm en Lift’ dagcreme en de Olaz Anti-Wrinkle ‘Firm en Lift’ voor onder je ogen. Samen kosten ze normaal 26,00 euro maar er was nu 50% korting dus ze zijn samen 13,00 euro. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

5 gedachtes over “Koopjes van de Xenos, Action en Etos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s