SUPER Grey’s Anatomy NIEUWS!

7d5554e89dd2d9efd77f7437bcfb2656Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we een post voor jullie klaar staan. We gaan het hebben over een serie die je op dit moment voor niks kunt kijken via Horizon. Wie kent de dokterserie Grey’s Anatomy nou niet? Ik denk dat de eerste aflevering in Nederland te zien was op 27 maart 2005 en er is elke week één aflevering op Net5 te zien op dit moment. Ze zijn al bezig met seizoen twaalf, helaas zijn vele acteurs uit de serie gestapt dit betekend dat vele personages dus dood of weg zijn. Raak dus niet gehecht aan de personages want die fout hadden wij gemaakt en we lopen nu op de blaren. We waren sinds het begin al gek op Katherine Heigl die de rol van Izzie op zich had genomen, Ellen Pompeo die Meredith Grey speelt is daarbij ook één van onze favoriete en laten we Patrick Demspey als Dr. Mcdreamy niet vergeten.  

De serie gaat over Meredity Grey die begint te werken als een co-assistent in de Seattle ziekenhuis. Tijdens haar eerste dag krijgt ze al te maken met haar ‘one night stand’ die opduikt als één van de meest gewilde neuro-chirurgen in het land en daarbij ook één van haar mentors. Ze raakt bevriend met een Koreaanse co-assistent met een emmer vol sacrasme, is op zoek naar kamergenoten om de huis waarin ze leeft wat leven te geven en daarbij moet ze ook tegen iedereen liegen dat ze ‘oke’ is en dat haar moeder gezond is terwijl die Alzheimer heeft. Elke aflevering is een dag in het leven van Meredith en als kijker leer je niet alleen elke aflevering iets meer, je ziet daarnaast ook wat voor gevallen er soms voorbij kunnen komen in de ziekenhuis. Daarbij begint en eindigt de afleveringen vaak ook met een geweldige ‘quote’ die je laat nadenken over je eigen leven.

We hadden de eerste seizoenen al bekeken maar na de dood van …S P O I L E R …. George en Lizzie hielden we het een tijdje voor gezien. Het werdt ons gewoon te veel, uiteindelijk konden we het toch niet meer aan en bekeken we paar afleveringen via YouTube zonder op de volgorde te letten van de afleveringen. Nu seizoen twaalf weer op tv te zien is, dachten we weetje het is leuk om alle seizoenen gezien te hebben en laat het nu nou net zo zijn dat je via Horizon bijna alle seizoenen gratis kunt kijken. Yippieeee voor ons, wie kijkt nog meer naar deze serie? Wat was jullie favoriete moment in de serie en wie is jullie favo personage? 

Mocht je geen zin hebben in Horizon dan kun je de dvd’s nu ook kopen natuurlijk, de dvd’s kosten namelijk op dit moment rond de 3,00 euro per seizoen. Wat een geweldige prijsje is voor de complete seizoen of niet?

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

5 gedachtes over “SUPER Grey’s Anatomy NIEUWS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s