Filmavond: Fifty Shades Darker.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de film ‘Fifty Shades Darker’, een Amerikaanse erotische film uit 2017, geregisseerd door James Foley en gebaseerd op de gelijknamige roman van E.L. James. De film maakt deel uit van een trilogie en is het vervolg op Fifty Shades of Grey uit 2015. In de hoofdrollen zien we o.a.  Jamie Dornan (Once Upon A Time), Dakota Johnson (How To Be Single), Kim Basinger (Batman), Rita Ora (America’s Next Top Model) en Luke Grimes (American Sniper). 

In het vervolg op ‘Fifty Shades of Grey’ zien we hoe Anastasia haar leven weer probeert op te pakken na de heftige relatie die ze achter de rug heeft. Maar wanneer Christian zijn best doet voor nog een kans en haar hart probeert te stelen, blijken de gevoelens die ze dacht te hebben verbannen toch springlevend te zijn. Om haarzelf te behoeden voor de fouten van voorheen besluit Anastasia de liefde van haar leven nog een kans te geven maar dit keer eist zij de controle en macht op in de relatie. Christian moet de controle en macht, waar hij zou verslaafd aan is, los laten en hoewel dit zeker een uitdaging voor hem is, accepteert Christian deze nieuwe regeling. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, komt Anastasia erachter wat de reden is voor Christian’s donkere verleden en laat die reden nou precies de reden zijn waarom hun toekomst op het spel kan komen te staan als ze beide niet oppassen. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Waar moeten we beginnen…. De tweede deel van de Fifty Shades of Grey trilogie leek erg gehaast, er waren erg veel scenes en momenten die niet overeen kwamen met het boek en er was gewoon veel wat we misten. Dit zorgde ervoor dat niet alleen het verhaallijn hier en daar niet klopte maar volgde alles elkaar gewoon te rommelig op. Dit was zeker een nadeel van de film, het klopte gewoon niet meer en hoewel de chemie tussen Jamie en Dakota net zo intens is als in de eerste film vragen we ons af of dit wel genoeg is nu de eerste film zo’n hit was. Het is jammer dat hoewel de film zo’n anderhalf uur duurt er niet genoeg gebruik is gemaakt van de verhaallijnen die voorbij kwamen in de tweede boek, de acteerwerk is daarbij ook erg zwakjes als je het vergelijkt met de eerste film. Scenes waarbij je zou verwachten dat er meer gevoel en emoties zou spatten van het scherm waren gewoon erg teleurstellend en dit zorgde ervoor dat je aandacht dan ook verslapt naarmate de film vordert. De tweede deel heeft ons dus zeker teleurgesteld, en we kijken met minder hoge verwachtingen uit naar de derde en laatste deel van deze trilogie, wat vonden jullie ervan? Zijn wij de enige, die überhaupt deze film gezien hebben?
Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@
Advertenties

2 gedachtes over “Filmavond: Fifty Shades Darker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s