F R I D A Y V L O G : Almere-Haven.

vlog_buttonHallo lieverds, we hebben besloten om voortaan ‘Boeken- en Beautyrecensies’ te mixen met de ‘Fridayvlog’ post. Dit doordat het niet altijd spannend en boeiend is wat we in een week (of op een vrijdag) uitvoeren, we werken beide namelijk vijf dagen in het onderwijs en daardoor maak je lange uren op een dag. Naast het werken besteden we voornamelijk veel tijd aan het huishouden, de verbouwing van onze huis en andere dagelijkse klusjes. We kwamen daarom dan ook op het besluit (er was nog veel vraag hierover) om boeken-en beautyrecensies ook op de vrijdag te posten, op deze manier wisselt het telkens weer af wat er op de vrijdagen worden gepost en kunnen jullie elke keer weer genieten van iets anders. varal-coracoes

IMG_7311Deze week hebben we wel weer een vlog voor jullie want we zijn wezen winkelen in… Almere Haven! De belangrijkste reden voor ons om naar Almere Haven te reizen was het feit dat ‘De Kleine Fabriek’ een workshop had rond één uur in de middag. De workshop draaide voornamelijk om het maken van je eigen mini robot die kan bewegen, lopen en licht geven. De workshop was bedoeld voor kinderen maar we moesten wel deelnemen want na een bezoekje aan hun website waren we helemaal enthousiast over het feit dat je zelf een robot kunt bouwen in enkele eenvoudige stappen. Mochten jullie ook interesse hebben in het maken van jullie eigen robot (of een andere workshop voor een leuke prijsje) vergeet dan vooral niet om hun website of instagram te bezoeken.

S I D E N O T E : We worden niet ervoor betaald om dit te zeggen, het was gewoon een erg leuke workshop waar we van hebben genoten en het leek ons een super idee om dit met jullie te delen gezien het feit dat het de belangrijkste reden was waarom we een bezoekje brachten aan Almere Haven. Alvast bedankt voor het kijken en vergeet vooral niet om ons te laten weten wat je er van vind. We zijn super benieuwd naar jullie opmerkingen, tips en advies. 

youtube_logo_by_chocoholic01-d40n161

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, Gibby en Hic@.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s