Comeback?

Hallo lieve lezers, het is alweer een tijdje geleden maar wat zijn we blij om terug te zijn. Allereerst onze excuses voor de afwezigheid, er gebeurden zoveel dingen opeens tegelijkertijd dat we niet wisten hoe we op de gebeurtenissen moesten reageren. In het leven moet je soms prioriteiten stellen en dat was ons wel duidelijk, nu we eindelijk weer bijkomen van alle drama en chaos besloten we om, langzaam maar zeker, weer het bloggen op te pakken. 

chocolade-candy-cane-sticksVoordat we jullie lastig vallen met nieuwe posts vroegen we ons eigenlijk af hoe het met jullie gaat? Wat een aparte vraag is dat ook weer. Hoe gaat het met jou? Alsof je op zo’n vraag een antwoord kan geven die duidelijk kan verwoorden hoe het echt met je gaat. Soms antwoord je ‘ja het gaat wel goed’ alsof je de vrager een seintje wilt geven dat het dus niet 100% goed met je gaat maar je wilt ze de kans geven om weg te rennen als ze niet geïnteresseerd zijn in je problemen. Weer andere keren antwoord je met een lach om anderen niet onrustig te maken en dan heb je die keren dat je het meent, de keren dat het leven inderdaad heel goed gaat.

Dus lieve lezer. Hoe gaat het met je? Gaat het leven zoals je wilt dat het gaat of maak jij je zorgen om gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld deze week? We zijn oprecht benieuwd naar hoe het met je gaat en we staan voor je klaar. Of je nu iemand nodig hebt voor advies of gewoon iemand aan wie je, je hart moet luchten. Soms is het prettiger om het aan iemand te vertellen die je in het dagelijks leven niet tegenkomt, soms moet je het gewoon kwijt. Wij zijn bereid om te luisteren als jij bereidt bent om het te vertellen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, Gibby en Hic@.

Advertenties

4 gedachtes over “Comeback?

  1. Oef…ik dacht dat er iets ernstig aan de hand was. Blij jullie hier opnieuw te lezen. Hier ook een moeder-dochter verhaal en zoals bij ieder de ene dag al beter dan de andere. Doch het gaat de goede richting uit 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s