Hoe bereik je je ideale gewicht?

Sonja BakkerHallo lieve bloggers, tijdens het zoeken naar een leuke kook boek zijn we het boek van Sonja Bakker tegengekomen. Het boek heet ‘Bereik je idealen gewicht voor het hele gezin’, deel 3. Het is een effectief programma om verantwoord af te vallen met je hele gezin en dat vonden wij wel interessant. Tijdens het doorbladeren in het boek zijn we heel veel inspirerende gezinnen tegengekomen, heerlijke recepten, mooie foto’s en weekmenu’s die je kunt volgen met het hele gezin. JLP2013 - POST DIVIDERWat hebben we vandaag gegeten?

  • Ontbijt: 1 volkoren pistolet besmeerd met margarine, 1 beleg rosbief of filet Americain mager en een lekkere glas koude Jus d’orange.
  • Tussendoor: Als tussendoor hebben we 1 glas vitaminewater gedronken.
  • Lunch: Tijdens het lunchen hebben we een tosti ham/kaas gegeten en hebben we een bakje yoghurt genomen.
  • Tussendoor: 1 glas mineraalwater met fruit en 3 stukjes stokbrood met filet Americain mager. Dit was echt heerlijk en wij hebben 2 glazen mineraalwater met fruit gedronken.
  • Diner: 1 broodje kip volgens het recept van Sonja Bakker.
  • ’s Avonds: 15 druiven.

Het is erg  belangrijk dat je tijdens het volgen van deze effectieve programma ook minimaal 2,5 liter water drinkt per dag. We zullen ook reviews schrijven over hoe het programma verloopt of welke recept wij het lekkerst vonden uit het boek.

                         Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

2 gedachtes over “Hoe bereik je je ideale gewicht?

Plaats een reactie