Onze late wensen voor het nieuwe jaar!

2017.jpgHallo lieve blogger, allereerst wensen we jullie een magische 2017 jaar toe en we hopen dat jullie meer geluk en vreugde zullen kennen dan verdriet en pijn. Het is misschien laat maar het was dan ook zo’n drukte bij ons thuis, met het opruimen van de kerstboom tot het weghalen van de kerstlichtjes aan de ramen en deuren. We moeten zeggen dat onze huis er wel heel erg kaaltjes uit ziet nu alles opgeruimd is en we kijken nu al uit naar de volgende kerst.Β 

Hopelijk verliep alles goed bij jullie en hebben we geen gewonden, wij zijn in ieder geval uit de buurt gebleven van de vuurwerk. Lekker veilig achter de raam met een warme kop chocolade melk met slagroom was voor ons magisch genoeg. We zijn wel even goed gaan nadenken over onze goede voornemens voor dit jaar en we hebben een top 5 lijstje gemaakt:

  1. Afvallen (we zijn in de feestdagen 5 kg aangekomen, sjemig!) met Freeletics.
  2. Minder snoepen (dit wordt erg moeilijk!) en zeker geen JUNKFOOD!
  3. Minder denken, meer doen (weg met alle onzekerheden en twijfels).
  4. Meer posten op onze blog en meer vlogs opnemen (er komt binnenkort weer een vlog aan op onze Youtube dus zorg ervoor dat je al geabonneerd bent op onze kanaal).Β 
  5. Meer sparen en minder verspillen (tuurlijk houden we van budget shoppen maar dit betekend niet dat we veel geld moeten verspillen aan onnodige dingen, eventjes opletten dus dit jaar met de centjes).

Wat zijn jullie goede voornemens voor het jaar 2017? We zijn erg benieuwd dus vergeet vooral niet om op deze post te reageren, wie weet delen we enkele voornemens!

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

5 gedachtes over “Onze late wensen voor het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s