5#.Christmas Countdown: Our Christmas Whishes.

7Hallo lieve bloggers, we eindigen onze ‘Christmas Countdown’ met een kerstwens voor al onze lieve volgers. Terwijl we nu genieten van een kopje koffie met slagroom en zitten aan de keukentafel, konden we het niet laten om terug te denken aan dit jaar. Wat was het jaar toch snel gegaan,vorige kerst hadden we rond de twintig volgers en nu hebben we 222 volgers en dat is zeker iets waar we trots op zijn.  merry-christmas-png-14-1We willen jullie bedanken voor jullie steun, lieve opmerkingen en berichten. We hopen dan ook dat jullie ons blijven steunen want jullie steun betekend veel voor ons. Voor nu nemen wensen we jullie een magische kerst vol vreugde, liefde, gelach en warmte, en we hopen dat waar jullie ook zijn, of jullie nu alleen of samen zijn, jullie weten dat je niet alleen bent. 

Want het leven kent vele paden en het is aan jou om de keus te maken welke je neemt, ga je rechtsaf of rechtdoor? Sla je linksaf bij een kruispunt of neem je de beslissing om terug te lopen en het nog eens te proberen? Het is een mooi gedachten als je bedenkt dat je niet alleen bent op de weg, je komt tijdens je zoektocht naar je eindbestemming heel veel andere reizigers tegen. Je zult mensen ontmoeten met wie je veel kunt delen, met anderen heb je juist weer niks gemeen. Sommige ben je liever kwijt terwijl je anderen gewoon niet los kunt laten. We zijn allemaal op zoek naar het leven dat we graag willen leiden, we zijn allemaal verdwaald en toch is het een geruststellende gedachten dat we stiekem toch samen verdwaald zijn op deze grote wereld. 

Frohe Weihnachten! Feliz Navidad! Merry Christmas! Joyeux Noël! Buon Natale! Fijne Kerstdagen en tot de volgende keer! xoxo Gibby en Hic@

Advertenties

12 gedachtes over “5#.Christmas Countdown: Our Christmas Whishes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s