4#. Christmas Countdown.

Hallo lieve bloggers, vandaag gaan we verder met onze vierde Christmas Countdown post. Zoals jullie weten draaien de ‘Christmas Countdown’ posts voornamelijk over leuke cadeau ideeen voor kerst, films die je kunt kijken, muziek die je zeker moet beluisteren tijdens het koken, magische gerechten voor kerstavond en natuurlijk super leuke shoplogs. Vandaag draait onze post over de films die je gewoon gezien moet hebben deze kerst en misschien ziet er wel een film tussen die je nog niet gezien hebt of gewoon nog eens moet zien dan is dat mooi meegenomen natuurlijk!lights-on

|| HO HO HO, WAT MOET JE GEZIEN HEBBEN DEZE KERST?||

  • maxresdefault-3Jingle All The Way: Deze film is misschien een oude maar het blijft een klassieker. Wanneer Howard vergeet om voor zijn zoontje de mega gewilde ‘Turbo Man’ te kopen als kerstcadeau moet hij alle winkels langs om eentje te kunnen scoren voor sluitingstijd. Met een strakke deadline, ongewilde vreemdelingen die zijn missie haast onmogelijk maken en nog maar paar uurtjes te gaan lijkt dit op een gevecht die hij onmogelijk kan gaan winnen. Nou Arnold, we wensen je heel veel succes ermee!
  • r.pngMy Christmas Love: Een romantische komedie over een vrouw die verliefd is op het idee van liefde en hierdoor nooit de juiste vriendje kan vinden tot op een dag ze een mysterieuze cadeau voor haar deur vindt. De twaalf dagen die erop volgen wordt ze verwend met geschenken en terwijl ze erachter probeert te komen wie de persoon achter alles is begint ze zich af te vragen of ze eindelijk de ware heeft gevonden.
  • maxresdefault-4Christmas Eve: Voor de liefhebbers van ‘Valentines Day’ en ‘New Years Eve’ is het zeker een aanrader om ‘Christmas Eve’te kijken, net zoals we van de eerdere films gewend zijn draait het ook in deze film om de levens van vele mensen die samen komen op Kerstavond. Een emmer vol romantiek en bekende acteurs die je laten zien waar Kerst eigenlijk om draait.
  • merry-friggin-christmas-still-hr-1.jpgA Merry Friggin Christmas: Wanneer Boyd na een lange reis naar zijn ouders te horen krijgt dat hij de kerstcadeautjes voor zijn zoon nog thuis heeft gelaten moet hij samen met zijn vader alles op alles zetten om naar huis te gaan en binnen acht uur samen met de cadeautjes terug te keren naar het vakantiehuisje. De enige nadeel is dat hij en zijn vader elkaar niet kunnen luchten of zien, dat wordt zeker een ritje om nooit te vergeten.
  • show-gallery-a-cinderella-christmas-5823bb9feb05d-ad6e101cf3a1d4b2a01552d5e1dfb3c56375a259A Cinderella Christmas: Angie is een meisje die niks anders wilt dan de catering bedrijf overnemen van haar oom, ze werkt dag en nacht in de hoop haar wens te laten uitkomen maar wanneer haar verwende nichtje alle credit neemt en haar oom besluit om de bedrijf te verdelen lijkt alles waar Angie ooit op had gehoopt verloren. Tot ze een knappe miljonair ontmoet die haar wensen één voor één laat uitkomen. Als haar nichtje roet in het eten gooit moet Angie beslissen of dit een gevecht is die ze wil aangaan of moet ze haar prins op het witte paard ook opgeven.
  • A Harry Potter Marathon: Wij gaan voor een Harry Potter vuurbekermarathon met het hele gezin, niet alleen hebben we dan urenlang plezier, kunnen we weer eens enorm lachen om Ron en gruwelen van die reuze grote spinnen (waarom moeten het toch ook altijd spinnen zijn?) maar hoeven we ook niet uren te bedenken wat we gaan kijken de hele avond. Zweinstein HERE WE COME!
  • exq4hvbe7gigThe Hobbit: Een magische avontuur vol dwergen, tovenaars, elfen, draken en orcs. The Hobbit is zeker een aanrader deze kerst want niet alleen heb je drie uur lang kijkplezier maar het heeft ook alles wat een film moet hebben om je niet te vervelen. Van romantiek en humor naar avontuur en tragedie, alles zit in deze film. So Let’s Go On A Adventure!
  • christmascarol41A Christmas Carol: Met de verfilming van het verhaal van Charles Dickens kan je natuurlijk nooit mis slaan op kerstavond, zeker als het een verfilming is met in de hoofdrollen niemand minder dan Jim Carrey, Jim Carrey en nog eens Jim Carrey. Het verhaal van de mopperige oude man Scrooge die de ware betekenis van Kerstmis is vergeten en dus een bezoekje krijgt van drie geesten de avond voor kerst is een verhaal die iedereen wel bekend is maar een opfrisser kan nooit kwaad.
  • rise-of-the-guardians-jack-frost-bunnyRise of the Guardians:  Wie het verhaal van Jack Frost niet kent hoeft niet langer in onwetendheid te dwalen want in deze film krijg je te zien wie Jack Frost is en waarom hij nu op het lijstje is gekomen van helden zoals; de Kerstman, Tandenfee, Paashaas en natuurlijk Klaas Vaak. Een geweldige animatiefilm voor het hele gezin, hou wel een doosje tissues bij de hand voor het geval dat je het niet droog kan houden.
  • rs_1024x683-150928155607-1024-home-alone-1.jpgHome Alone: We hebben getreuzeld en gedraaid maar uiteindelijk konden we het gewoon niet laten  en moesten we ook dit jaar weer ‘Home Alone’ op onze lijstje van kerstfilms zetten want Kevin houd je wel een uurtje zoet met zijn slimme streken om dieven, deze kerst weer, buiten het huis te houden. Home Alone verveelt nooit en het blijft zeker een leuke en grappige film voor het hele gezin.

 Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

2 gedachtes over “4#. Christmas Countdown.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s