Review: Nani Long Lasting Lip Gloss.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu al een halve jaar de lipsticks van het merk Nani uitgeprobeerd en het was weer eens tijd om hier een review over te schrijven. We hebben de vier lipsticks online gekocht via de website Aliexpress.

  • Product/Item: De Nani Long Lasting Lip Glosses (van Aliexpress).
  • Test Periode: 6 maanden.
  • Waardering: ★★

Voor de prijs van 3,45 euro in totaal hadden we zes long lasting lipglossen kunnen kopen van het merk Nani (0,73 cent per lipgloss), we hoefden niks te betalen voor de verzendkosten het arriveerde al binnen twee weken wat wij best snel vonden en na het uitproberen van de Lipsticks vonden we de nummers 28 en 04 toch wel de favorieten, niet alleen zaten die twee vol pigmentie maar de kleuren zijn ook heel erg mooi en het zijn inderdaad long lasting lipglosses. Maar om te weten of dit geld voor allemaal moet je even verder lezen.
divider-heart1280x720-qd3|| Review || 

  • #19: Laten we beginnen met de eerste van links, de lipgloss is inderdaad long lasting, het blijft erg lang op de lippen en zelfs met make-up remover doekjes krijg je het niet zo makkelijk weg. Een nadeel is dat hoewel de kleur warm rood is het zeker niet handig is om te gebruiken als je last hebt van droge lippen. Zorg er dan eerst voor dat je wat lipbalsem op hebt voor je deze lipgloss gebruikt, verder ruikt de lipgloss niet maar het plakt heel erg en het voelt ook zwaar aan op de lippen (het lijkt alsof je klei op je lippen hebt gesmeerd).  
  • #28: Deze lipgloss heeft een mooi nude kleurtje, eentje waar we dan ook heel lang op zoek naar zijn en hij plakt ook minder op de lippen en is daardoor dus niet zwaar op de lippen. Hij heeft geen geur maar net zoals de vorige is het handiger als je eerst gebruik maakt van lipbalsem. Verder is hij inderdaad long lasting maar het gaat wel makkelijker weg als je het met een make-up doekje wilt verwijderen, dit kan komen doordat het een lichte nude kleurtje.
  • 321096bdcb0413835e9972c8996c1a2a#02: Deze lipgloss heeft een donker roze kleurtje en net zoals de eerste lipgloss voelt het erg plakkerig aan, de kleur is long lasting maar wel makkelijk te verwijderen met een make-up doekje en daarbij heeft het geen rare geurtje maar ook hierbij is het belangrijk eerst gebruik te maken van een lipbalsem want anders is het erg opvallend dat je droge lippen hebt. 
  • #11: Deze lipgloss gaat moeilijk op de lippen, het is namelijk heel erg droog en de kleur zelf heeft een warm roze ondertoon maar als het erg moeilijk op de lippen gaat heb je hier verder niks aan want er komt zelden iets op je lippen als je het wilt gebruiken, alles blijft plakken aan de kwastje. Het heeft geen rare geurtje maar was  wel de slechtste long lasting lipgloss die we tot nu toe hebben uitgeprobeerd. 
  • #21: Hoewel deze lipgloss erg overeenkomt met de nummers 02 en 28 moeten we erg wel bij zeggen dat de pigmentie in de lipgloss niet echt goed is. De kleur is op de lippen minder mooi dan op de hand, het lijkt ook wel of de kleur minder wordt op de lippen na enkele uurtjes en aan het einde van de dag heb je geen make-up doekje meer nodig. 
  • #04: De nummer 21 en 04 vinden we behoorlijk op elkaar lijken maar nummer 04 is niet alleen vol pigmentie maar het blijft ook mooier op de lippen zitten. Het voelt niet droog aan op de lippen, het is long lasting en daarbij heeft het een diep donker roze kleur die er op de lippen donkerder is dan op de hand. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Een gedachte over “Review: Nani Long Lasting Lip Gloss.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s