Review: De Kleancolor Lipsticks.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu al een maand enkele lipsticks van het merk Kleancolor uitgeprobeerd en het was weer eens tijd om hier een review over te schrijven. We hebben de vier lipsticks online gekocht via de website ShopMissA.

  • Product/Item: De Kleancolor Lipsticks (van ShopMissA).
  • Test Periode: 1 maand.
  • Waardering: 

Na het uitproberen van de Lipsticks hadden we maar eentje die we zeker van plan zijn nogmaals te kiezen en dat was de Madly Matte Lipstick ‘Water Melon’. Het was inderdaad een Matte lipstick, het blijft hooguit twee uurtjes op je lippen zitten en daarbij ruikt het gewoon heerlijk naar Bubblegum. Wil je weten wat we van de rest vinden? Lees dan snel verder.
divider-heart

454757_1-1|| Review || 

  • Pure Mauve: Dit is een Pure Matte lipstick van de Kleancolor lijn, het heeft een klei achtige geur wat we zeker niet lekker vonden ruiken en het heeft een donker paars kleurtje op de lippen. Het gaat erg makkelijk op je lippen maar het is zeker niet Matte en het blijft ook niet lang op je lippen zitten. Dit was zeker niet een lipstick die we je dan ook aanraden!
  • Pure Nude: Deze lipstick van de Kleancolor lijn is ook een Pure Matte lipstick en laten we beginnen met de geur want net zoals de lipstick hierboven heeft ook deze Matte lipstick een klei achtige geur. Het gaat moeilijker op je lippen dan de eerste en dat is erg jammer want de kleur is wel heel mooi, de lipstick heeft een zacht roze tint maar ook deze lipstick is zeker niet Matte en blijft ook niet lang op je lippen zitten. 
  • 1688382-victoria-s-secret-body-mist-coconut-passion-endless-love-love-spell-540Melon Crush: Deze lipstick van de Kleancolor is niet alleen een Madly Matte lipstick maar is daarbij ook nog een lipstick uit de ‘Fruity’ selectie; die lipsticks moeten blijkbaar een lekker fruitig geurtje hebben en dit klopt. HEERLIJK is hoe we de geur van deze lipstick het beste kunnen omschrijven, het ruikt niet echt naar watermeloen maar meer naar Bubblegum. Het blijft wat langer op de lippen (denk hierbij aan twee uurtjes) en gaat makkelijk op de lippen. Het heeft een erg mooie donker roze kleurtje die ons doet denken aan de verpakking van de Bubblegum.
  • Sakura: Ook deze lipstick van de Kleancolor is Madly Matte maar helaas heeft het niet echt een geurtje die je op je lippen zou willen hebben. Het blijft niet lang zitten op de lippen maar Matte is het zeker wel. Het heeft een nude roze kleurtje en gaat makkelijk op de lippen, zorg er wel alleen voor dat je voor het gebruik van de lipstick eerst even een lippenbalsem gebruikt. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

12 gedachtes over “Review: De Kleancolor Lipsticks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s