Mini Koopjes @ Hema.

img_5959Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we een mini koopje voor jullie. We waren gisteren gaan kijken op de website van Hema en we vonden iets waarbij we gelijk op de koop knop drukten. Sinds een tijdje heb je nu nieuwe notitieboekjes die je kunt bestellen via de online website van Hema, we wisten al dat Hema leuke notitieboekjes had maar we waren niet zeker hoe groot die waren tot we gisteren twee boekjes hadden besteld. Beide boekjes zijn A5 formaat maar grappig genoeg lijken ze in werkelijkheid gewoon op een A4 boekje. We zijn uiteindelijk ook gaan kijken bij de aanbiedingen en ook daar hebben we paar dingen kunnen scoren voor een geweldige prijs.

fullsizerenderHet boekje aan de linkerkant is een notitieboekje met een roze kaft en in het goud staat er ‘A Time A  Day Makes A Lovely Story’ in het midden zie je ook nog een boekje in het goud erop getekend. Ook de elastiekje is goud en het ziet er gewoon te mooi uit om te laten liggen en zeker voor de prijs van 2,50 euro. Het boekje aan de rechterkant is een Happyness Planner, sinds kort verkoopt de Hema namelijk een ‘kopie’ van de originele Happiness Planner (nee je ziet het niet verkeerd, er is inderdaad een typfout op het notitieboekje, vanwege het feit dat het niet de orginele planner is mag de Hema de notitieboekje niet met de orginele naam verkopen) en voor de prijs van 3,00 euro konden we het gewoon niet laten liggen. Het heeft een zacht roze voor en achterkant, met gouden pijlen erop, de bladzijdes in de binnenkant zijn voorzien van lijntjes en er is ruimte voor ‘great ideas’, ‘plans for tomorrow’ en ‘good things about today’. Daarbij heb je ook hier en daar een hele pagina in het kleur roze met een geweldige quote erop. Alles bij elkaar is het net een dagboek en een agenda in één.

Verder heeft de Hema sinds kort ook geweldige mokken voor de prijs van 3,50 en hoewel je zou denken dat de mokken klein zijn is dit niet het geval. De mokken hebben een groot formaat en het is gewoon geweldig om hierin tijdens de kerstdagen warme chocolademelk met marshmallows uit te drinken, dit is zeker een aanrader! Wij kunnen dan ook niet wachten tot onze mokken binnen zijn, je kon kiezen uit de volgende mokken: een baby blauwe mok met de tekst ‘dream on’ erop en het heeft een roze handvat, een ananas gele mok met de tekst ‘good vibes’ erop en het heeft een baby blauwe handvat, er was ook een baby roze mok met de tekst ‘you are just lovely’ erop en deze mok is ook versierd met kleine hartjes en heeft een donker paarse handvat en als laatst heb je ook nog een witte mok met de tekst ‘you are just lovely’ erop en met een baby roze handvat.  Verder heeft de Hema ook nog een actie waarbij de verzending gratis is als je 20,00 euro besteed, er is gewoon teveel aanbiedingen op dit moment die je niet moet laten liggen, vergeet dus vooral niet om even langs de online winkel te scrollen van de Hema.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

9 gedachtes over “Mini Koopjes @ Hema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s