Filmavond: Suicide Squad.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de film ‘ Suicide Squad′ een Amerikaanse misdaadfilm uit 2016, geregisseerd en geschreven door David Ayer. In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol. Suicide Squad is de derde film die zich afspeelt in het zogenoemde DC Extended Universe en in de hoofdrollen zien we: Will Smith (  ), Scott Eastwood (The Longest Ride), Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Legend of Tarzan), Cara Delevingne(Papertowns) en Ben Affleck (Batman Vs Superman). 

Wat gebeurd er wanneer Superman dood is en de wereld wordt bedreigt door een grote kwaad met magische krachten? Je roept de enige personen bij elkaar die enige ervaring hebben in vechten, de gewelddadigste, gevaarlijkste criminelen en misdadigers die de wereld kent. Een moordenaar die nooit mis schiet, een sexy en gestoorde therapeut, een bomenexpert met vlugge vingers, een bendelid met de kracht om iedereen en alles om zich heen te verbranden, een man die zich meer gedraagt en uitziet als een reptiel en een  vrouw met een zwaard die zielen opzuigt. Wat krijg je als je die allemaal bij elkaar gooit? Juist een strijdmacht bestaand uit een aantal supercriminelen die beter bekend staan als de Suicide Squad. Maar de vraag is hoe hou je ze allemaal onder controle en wie zegt dat ze je niet zullen verraden als het aankomt op leven en dood? Laten we hopen dat de wereld klaar is voor de hulp van deze villains want als zij ons niet kunnen redden zal de wereld die wij kennen voor eens en altijd worden vernietigd. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We hebben echt heel lang gewacht tot de we deze film konden kijken, de soundtrack konden we natuurlijk al veel eerder beluisteren via YouTube en wat was dat geweldig zeg! De film heeft een sterke soundtrack en slechteriken die de wereld moeten redden? Wat kan er meer kickass zijn dan dat? Ohw… Juist. Een cast bomvol sterke acteurs is misschien ook een pluspunt. Onze favo rollen waren grappig genoeg die van de Joker en Harley, we hadden het niet zien aankomen maar de chemistry spat er gewoon van af en je vraagt je af of ze echt zo slecht zijn als men hen liet zien in de Batman films. Zo verrassend was deze film dus dat je wel medelijden kreeg met de villains. Je krijgt een heel andere kijk op de slechteriken die we meestal liever achter de tralies zien, nog een pluspunt voor de superhelden fans was dan ook dat je af en toe de Flash en Batman voorbij ziet komen.  Hoewel we niet konden wachten tot we deze film hadden gezien was er toch één nadeel, we hadden er net wat meer van verwacht, de verhaallijn is apart maar je moet wel weten waar ze het over hebben in de film en dat kan alleen als je een DC liefhebber bent of de strips hebt gelezen. We vroegen ons dan soms ook af tijdens het kijken waar ze het over hadden en begrepen pas later dat het verhaal zich afspeelt na de Batman Vs Superman film. Superman moet dus blijkbaar dood zijn in deze verhaal (of men denkt dat hij dood is want wij geloven dat hij nog levend is en terug zal keren) en de enige die de wereld kan redden van het ultieme kwaad zijn de misdadigers die achter de tralies terecht kwamen door Batman. Door de film heen lopen er drie verhaallijnen die pas aan het einde van de film met elkaar worden verbonden, je hebt de verhaallijn van de Joker en Harley, die van de villians en hun missie en dan heb je nog een verhaallijn van de ‘ware slechterik’ in deze film. Door die verhaallijnen werd het een beetje wazig en onduidelijk voor ons. Het leek alsof de producer zoveel mogelijk verhalen en scenes in één film wou persen en als kijker zit je dan soms toch wel met vraagtekens. Het blijft een leuke film en we waren vooral helemaal weg van de Joker en Harley verhaallijn en hadden graag wat meer scenes gezien over hun relatie. We kregen ook een sneak peak van de aankomende ‘Justice League’ film met Ben Affleck en dat was ook een leuke bonus. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

4 gedachtes over “Filmavond: Suicide Squad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s