Filmavond: Prime.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost. We gaan het dit keer hebben over de film ‘ Prime ′ een Amerikaanse Romantische komedie film uit 2005, geregisseerd door Ben Younger. In de film spelen Uma Thurman (Kill Bill) , Meryl Streep (The Devil Wears Prada) en Bryan Greenberg (Bride Wars) de hoofdrollen. 

Wanneer Rafi na negen jaar van haar man scheidt lijkt haar leven de verkeerde kant op te gaan, haar therapeut Lisa moedigt haar aan om te leven en nieuwe dingen te doen. Als Rafi op een avond de knappe schilder David ontmoet lijkt het dan ook het begin van iets magisch, dat is tot Rafi erachter komt dat David twaalf jaar jonger is dan haar. Met een hoofd vol twijfels staat ze volgende dag op de stoep van haar therapeut die verrassend genoeg erg positief is over de verse relatie tussen David en Lisa. Rafi, die altijd het advies van haar therapeut volgt vanwege haar vertrouwen in haar woorden, besluit haar hart nogmaals te openen voor een man. Wanneer Lisa erachter komt dat David haar oudste zoon is verandert ze van gedachten over hun relatie, helaas is de relatie van David en Rafi dan al zover dat Lisa niks anders kan doen dan zwijgen want anders zal ze niet alleen Lisa’s hart breken maar ook die van haar eigen zoon, David. Maar geheimen blijven niet altijd verborgen en spoedig zal Lisa een keus moeten maken die haar hele leven weer op zijn kop zal zetten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We hadden tegendraadse gevoelens over deze film, we vonden de relatie tussen David en Rafi erg verfrissend want zulke verhaallijnen komt je niet meer tegen op het scherm terwijl het in realiteit wel steeds vaker voorkomt maar het was ook raar om de relatie te steunen want de leeftijdsverschil was erg groot. We begrepen de gevoelens van Lisa en konden met haar meeleven want ze zat in een behoorlijke dilemma, je zag gewoon dat ze erg veel gaf om Lisa maar aan de andere kant moet ze ook denken aan de toekomst van haar zoon. Je kon wel voelen aan de sfeer tijdens de film dat de relatie waarschijnlijk niet lang zou duren maar het einde was gewoon niet logisch. Dit is nou echt zo’n einde waarbij je als kijker denkt ‘serieus? van alle eindes die je kan bedenken kiest de regisseur voor deze? waarom?’. Behalve de einde was de film redelijk goed, acteerwerk was geloofwaardig en hoewel er niet echt veel humor in zat en het vooral een drama was dan een romantische komedie hebben we toch genoten van deze film, we zijn het alleen niet van plan om het nogmaals te kijken in de toekomst. We eindigen deze filmpost met een vraag aan jullie, onze lieve lezers, wat vinden jullie van een relatie waarin twaalf jaar verschil een rol speelt?

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s