De Vijf Horror Pompoens van Netflix.

Hallo lieve bloggers, morgen is het dan zover, het is tijd voor Halloween. Hoe kun je dit het beste vieren dan lekker op de bank met je familie, vriendje of vrienden? Wij blijven lekker thuis en dan vinden we goed genoeg voor Halloween. Maar dat je thuis blijft betekend niet dat het saai hoeft te zijn want wij gaan los met zelfgebakken koekjes in de vorm van pompoens, warme chocolade melk met marshmallows en genoeg chocola en popcorn om ons buikjes te vullen. Het enige wat je dan nog mist is een goed film (of marathon) voor een geslaagde Halloween. We hebben voor jullie enkele horror pompoens van Netflix op een rijtje gezet, zo hoef je niet lang te zoeken en kan je maandag avond gelijk een film aanklikken en laat de horror maar beginnen.

  • Scream: Vorige jaar besloot Jill E van MTV om de legendarische horror films ‘Scream’ tot leven te brengen in een jongeren serie. We moeten bekennen dat de remake er wel erg tof uitziet, niet alleen is het spannender, enger en heeft het zoveel plottwists dat je uiteindelijk met je mond open op de bank zit afvragend wie de volgende lijk is maar daarbij kun je sinds kort ook nog genieten van seizoen 2 die ook op Netflix beschikbaar is. Nu nog proberen om niet om de vijf minuten te gillen als je weer een nieuwe tiener op een gruwelijke manier aan zijn eind ziet komen op het scherm.
  • Red Riding Hood: Catherine Hardwicke brengt het verhaal van Roodkapje wel erg bloederig tot leven in de film Red Riding Hood, met in de hoofdrol Amanda Seyfriend, Shiloh Fernandez en Max Irons. Als je denkt het verhaal van Roodkapje te kennen dan heb je het duidelijk heel erg mis want deze verhaal laat een heel andere kant zien van de sprookje van het meisje met de rode kapje die van haar moeder voorzichtig moest zijn op weg naar haar oma in het bos. 
  • ATM: Met deze film weet David Brooks weer eens zijn kijkers te verassen en gruwelen, want wie had verwacht dat tijdens het pinnen bij een geldautomaat, een simpele actie, je hele avond kan uitlopen tot een wanhopige strijd om te overleven. 
  • Resident Evil: Er is niks beters dan een Halloween avond gevuld met zombies die je brein willen opeten, een sterke vrouwelijke character die niet bang is voor een emmer vol bloed en zo nu en dan een bijna dood ervaring, zo dacht Paul W.S. Anderson er blijkbaar ook over want we hebben mogen genieten van de vier Resident Evil films die daarbij ook nog vindbaar zijn op Netflix. Op dit moment zijn ze bezig met de vijfde deel en we kunnen dan ook niet wachten tot die uit is maar voor nu kun je het altijd nog doen met een Resident Evil marathon. Zombies here we come!
  • 1408: Mikael Hafstrom heeft deze film gebaseerd op de gelijknamige korte verhaal van niemand anders dan de koning van horror ‘Stephen King’. Wat krijg je als je een succesvolle schrijver van boeken over bovennatuurlijke fenomenen een uitnodiging stuurt naar een New Yorkse hotel en hem verteld dat iedereen die een kamer ingaat nooit meer levend eruit komt? Precies het begin van een zenuwslopende horror film.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s