Winactie: Thank God It’s Friday!

W.pngHallo lieve bloggers, vandaag hebben we voor jullie een speciale post want we gaan de winnaar/winnares bekend maken van de winactie van vorige week. Het was even spannend (ook voor ons) maar we zijn echt super blij met jullie deelnames en lieve opmerkingen en felicitaties. Het spijt ons wel voor de late upload, we hadden erg veel problemen met het inloggen op YouTube (het internet is niet altijd even snel en makkelijk). We gaan gelijk verder want we willen jullie niet nog langer in de spanning houden dus wil je weten wie gewonnen heeft kijk dan snel even op onze YouTube pagina.

We wensen je veel plezier met de verwenpakket lieverd en we hopen dat je ervan geniet. We hopen hierbij ook dat je een gastpost wilt plaatsen, je post iets over de winactie (en verwenpaket die je hebt gewonnen) op je eigen blog en dan zullen wij die post koppelen aan onze blog. Op deze manier kunnen we deze winactie met succces afsluiten. VERGEET VOORAL NIET JE ADRES GEGEVENS TE MAILEN NAAR: MODEORAKELS@GMAIL.COM anders kunnen we de verwenpakket niet op tijd opsturen. 

Nogmaals bedankt voor alle lieve opmerkingen, felicitaties en deelnames! We zijn van plan meer winacties te houden in de toekomst. Wat er in de verwenpakket zit is nog een geheim die we pas zullen vrijgeven wanneer onze winnaar/winnares haar pakket heeft ontvangen. Dus ben je benieuwd naar de verwenpakket? Hou onze blog dan vooral in de gaten deze week. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

9 gedachtes over “Winactie: Thank God It’s Friday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s