Filmavond: Final Destination 3

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie en deze filmavond past dan ook erg goed in de kader van ‘Halloween’. We gaan het dit keer hebben over de film ‘ Final Destination 3′ een Amerikaanse horrorfilm uit 2006 onder regie van James Wong. Het is een vervolg op Final Destination uit 2000 en Final Destination 2 uit 2003 met in de hoofdrollen; Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World), Ryan Merriman (The Ring 2) en Kris Lemche (Ginger Snaps).

Wanneer Wendy Christensen een visioen krijgt over een achtbaancrash verklaren haar klasgenoten en vrienden haar voor gek, als haar visioen uitkomt en ze net de dood van sommige kan voorkomen blijkt dat dit voorval iedereen heeft plaats gevonden in het verleden en Wendy niet de eerste is die een visioen heeft gezien over de dood. Kevin, een vriend van Wendy, besluit om een plan te bedenken waarbij ze de dood voor de gek kunnen houden om dit te doen moeten ze eerst weten wie er allemaal uit stapten uit de achtbaan voor de crash, ze hopen aan de hand van de foto’s die Wendy gemaakt heeft die avond te kunnen achterhalen hoe iedereen zal sterven om zo er een stokje voor te steken. Maar de dood laat zich niet zo snel voor de gek houden en heeft een eigen plan voor Wendy en haar vrienden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We verheugen ons erg op Halloween en hebben enkele posts klaar staan voor jullie waar jullie zeker van zullen genieten. Deze filmavond sluit zich dan ook perfect aan bij de posts van volgende week want toen we zagen dat Netflix de Final Destination film had moesten we het gewoon wel kijken. We zijn er lekker voor gaan zitten want de Final Destination films zijn onze favoriet in de horror/thriller genre. Er is genoeg bloed, actie en spanning en daarbij kunnen ook de minder horror liefhebbers van deze films genieten. Elke Final Destination film heeft weer een nieuwe cast en verhaal er blijft alleen één ding onveranderd en dat is dat je de dood niet kunt misleiden, je kunt het misschien vertragen maar op het einde weet het je altijd te vinden. Hoewel we dit weten hopen we toch elke keer weer dat er iemand het zover krijgt om aan het einde van de film zich nog staand te houden. Of dit dan eindelijk lukt bij deze deel is dan ook een vraag die we voor jou niet zullen verklappen maar wat je wel kunnen vertellen is dat deze deel onze favoriete deel van de Final Destination films was, het zat boordevol nieuwe situaties waarbij je de dood tegemoet gaat en sommige situaties maken wij ook soms mee in onze dagelijks leven en het was dan ook een schrik om te zien dat het ook fout kan gaan in zulke situaties. Na het kijken van de Final Destination 3 beloofden we elkaar om voortaan voorzichtiger te zijn in onze dagelijkse leven want stel je voor dat je bij het gebruik van een roltrap opeens je voet kwijt bent omdat je schoenveters los waren en je niet de tijd nam die te strikken.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s