Review: Malibu Glitz, Kleancolor & Santee Blushes.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu dus al enkele weken drie blushes uitgeprobeerd, we hebben een blush van het merk Malibu Glitz, Kleancolor en van Santee, alle drie de blushes hebben we via ShopmissA besteld. We hebben de drie blushes uitgeprobeerd en het leek ons toen een leuk idee om onze mening hierover met jullie te delen in deze weeks ‘Item Review’. 

  • Product/Item: Malibu Glitz, Kleancolor & Santee Blushes.
  • Test Periode: 3 weken.
  • Waardering: ★★

Als jullie het nog kunnen herinneren hebben we een tijdje geleden een grote inkoop gedaan via de website ‘Shoppmissa’ hier hebbenwe vorige week een review over geschreven met betrekking tot de lipsticks die we hadden gekocht, we gaan het in deze post hebben over de blushes.
divider-heart1424076991prince-of-persia-the-sands-of-time-movie-review-10|| Review || In het algemeen zijn we erg tevreden met de blushes, de verpakkingen zien er geweldig uit van alle drie en daarbij hebben ze ook geen vervelende geur. Ze blijven verder ook nog alle drie goed op je wangen zitten en het voelt ook niet vervelend op de huid en dat is best goed voor een product van 0,90 euro. Hieronder, van links naar rechts, een korte review  van de producten.

  • Malibu Glitz: Rose Cheek Pop Blush ‘Amber’: Laten we beginnen met de print op deze blush want op de blush zelf zie je een print van een roos en dat is echt gewoon te prachtig voor woorden, de verpakking zelf is niet echt bijzonder behalve de print en de spiegel, de kleur zelf van de blush is niet echt een lichte kleur voor op de wangen en het lijkt zelfs op een warm, donker roze kleur. Verder heeft het een echte ‘make-up’ geur, we weten niet echt hoe we het anders moeten beschrijven maar de geur is niet echt opvallend, wat ook erg mooi is aan deze blush is het feit dat het erg creamy is en vol zit met pigment, het  gaat erg makkelijk op je wangen en je hoeft het ook niet op te bouwen.
  • Kleancolor: Ms.Chick Blush ‘Sunset’: Deze blush is misschien ons minst favoriet van de 8628230drie want bij het openen ging het al gelijk kapot en was de hele grond bedekt met blush, hoewel de verpakking ons erg doet denken aan de EOS balm is het niet erg stevig. De geur van de blush is onopvallend maar de blush zelf heeft wel een erg mooie en knallende roze kleur wat je goed kan gebruiken in de zomer, alleen jammer dat het erg poederig is en daarbij meer blush op je kleding valt dan op je wang terecht komt. 
  • Santee: Sun Kissed Mineral Blush ‘Nummer 6’: De roze verpakking is erg mooi en daarbij gaat het ook zonder problemen open en dicht, het heeft een zoete geur en het doet ons denken aan shampoo. Het is net zo creamy als de Malibu Glitz blush maar het is minder Matte en heeft wat shine in de blush zitten. De kleur zelf is roze met een rode ondertoon maar op je huid laat het een donker perzik-achtige kleur achter wat er erg gezond uitziet op de wangen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s