Review: De Princessa & Purrrfect Pout Lipsticks.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu dus al enkele weken vier lipsticks uitgeprobeerd, drie zijn van de merk Princessa en we hebben er eentje van de merk Beauty Treats, de laatste merk is daarbij ook nog diervriendelijk. We hebben de vier lipsticks uitgeprobeerd en het leek ons toen een leuk idee om onze mening hierover met jullie te delen in deze weeks ‘Item Review’. 

  • Product/Item: De Princessa ‘Creamy Matte’, ‘Matte Kiss’ en de Purrrfect Pout Lipsticks.
  • Test Periode: 1 maand.
  • Waardering: ★★★

Als jullie het nog kunnen herinneren hebben we een tijdje geleden een grote inkoop gedaan via de website ‘Shoppmissa’ hier hebben we heel veel lipsticks gekocht en het werd nu eindelijk tijd om hier een review over te schrijven.
divider-heart45l0rea|| Review || In het algemeen zijn we erg tevreden met deze lipsticks, het is alleen erg jammer dat de lipsticks niet de hele dag door op je lippen blijven zitten maar dat is niet zo erg voor 0,90 euro. TIP: Gebruik eerst een lippenbalsem voor het aanbrengen van lipsticks, dit zorgt ervoor dat je geen droge lippen hebt voor het aanbrengen van de lipsticks en dat ziet er vaak ook veel mooier uit. Van links naar rechts kun je op de foto de volgende lipsticks zien:

  • De Princessa: Matte Kiss ‘Delicate’: Het heeft een baby roze kleurtje en het ruikt zo lekker als we het niet beter wisten zouden we zeggen dat het gemaakt is van snoep. Het gaat erg makkelijk op je lippen en dit is best goed voor een Matte lipstick, het lijkt erg creamy op de lippen maar helaas is het niet echt Matte en blijft het ook niet echt lang zitten op je lippen.
  • De Princessa: Matte Kiss’Sweets’: Deze heeft ook een snoepachtige geur maar het is niet zo lekker als de ‘Delicate’ lipstick van Princessa. Heet heeft een donker koraal kleur die een oranje ondertoon heeft maar ook deze heeft een creamy structuur die je erg makkelijk kunt aanbrengen op je lippen maar ook deze is niet echt wat je noemt Matte naar ons mening en ook hier moeten we zeggen dat het niet erg lang op je lippen blijft. 
  • 0154a56f43684c987a272112f36c2b56De Princess: Creamy Matte’Coral Bliss, Nummer 13′: De verpakking van deze lipstick is gewoon zo mooi, zwart met witte stippen, het ziet er allereerst echt super schattig uit en dat je de kleur al kunt zien door de onderkant is alleen maar een pluspunt. De geur komt erg overeen met de  geur van play doodle, klei voor jonge kinderen maar dat vinden wij niet echt erg want als je er lange tijd aan ruikt begin je er een beetje verslaafd aan te raken. Verder heeft het inderdaad een creamy structuur en gaat het erg makkelijk op je lippen, het heeft een donker koraal kleur met een roze ondertoon en na het uitproberen kwamen we er achter dat het maar liefs 5 uur op je lippen blijft zitten en dit is wel goed voor een lipstick.
  • De Purrrfect Pouts: Beauty Treats ‘Pink Nose’: Laten we beginnen met de schattige katachtige verpakking, alleen al hierom hebben we voor deze lipstick gekozen. Het heeft een normale lipstick geur en de kleur is net wat donkerder roze dan die van Princessa ‘Delicate’ hij gaat nog makkelijker op je lippen dan de andere lipsticks en daarbij is het erg creamy en er zit een beetje ‘shimmer’ in de kleur. Het blijft goed op de lippen zitten maar niet langer dan enkele uurtjes.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

4 gedachtes over “Review: De Princessa & Purrrfect Pout Lipsticks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s