Review: Garnier Skinactive Pure Intensive Anti-Puistjes Creme.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu dus al enkele weken de Skinactive Pure Intensive Anti Puistjes creme van de Garnier uitgeprobeerd en het leek ons toen een leuk idee om onze mening hierover met jullie te delen deze weeks ‘Item Review’.

  • Product/Item: Skinactive Pure Intensive (Anti Puitjes Creme van de Garnier)
  • Test Periode: 3 weken.
  • Waardering: 

De Skinactive Pure Intensive Anti Puistjes creme van de Garnier was voor een tijd verkrijgbaar bij de Kruidvat, verrassend genoeg kunnen we het niet meer vinden via hun online website, het was rond de 7,00 euro en het moet de de poriën zuiveren en puistjes en littekens voorkomen en verminderen.
divider-heartimg_7747|| Review || Voor gebruik was je dus eerst je gezicht waarna je het droogt met een handdoek en dan kan je de crème aanbrengen. Het ruikt behoorlijk naar mint en het voelt eerst alsof je tandpasta op je gezicht hebt aangebracht maar wanneer je het afwast voel je gelijk een zachtere huid. Het had niet echt  het effect dat er op de verpakking staat dat het zou moeten hebben want naast een zachtere huid is er verder niks anders aan onze gezicht. Daarbij weten we niet zeker of het de bedoeling is maar ons gezicht ging er van branden dus moesten we onze gezicht zelfs eerder gaan wassen.  Om eerlijk te zijn hadden we niet echt hoge verwachtingen van deze product omdat we al behoorlijk veel producten thuis hebben getest voor puistjes en littekens en geen één lijkt erg goed te werken, dus de kans dat  deze product dat wel zou doen was voor ons gevoel klein en we waren dan ook niet verrast toen het dus niet hielp.  Misschien helpt het wel bij andere maar voor onze droge en gevoelige huid heeft het zeker niet geholpen. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

2 gedachtes over “Review: Garnier Skinactive Pure Intensive Anti-Puistjes Creme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s