Primark slaat toe met lekkere geurtjes!

Hallo lieve bloggers, we zijn net terug van een bezoekje aan de Primark en wat waren wij verrast toen we zagen dat Primark eindelijk nieuwe items binnen had. We waren de laatste paar maanden erg teleurgesteld met de Primark vanwege zijn prijs en assortiment (en de weinig keus en variatie hierin) maar vandaag zijn we best goed geslaagd. 

3Laten we beginnen met de heerlijke parfum die de Primark net binnen heeft, het is erg schattig want de nieuwe parfum draait om sterrenbeelden. Elke parfum flesje heeft zijn eigen kleur, geur en sterrenbeeld en als dat niet speciaal genoeg is staat onder elke parfum ook nog een eigenschap van de sterrenbeeld; bij de sterrenbeeld Maagd staat er bijvoorbeeld ‘Flirty en liefhebbend’ en bij de sterrenbeeld Boogschutter staat er ‘Opgewekt en Mooi’ en dat voor de prijs van 2,50 euro en dat is echt goedkoop want voor zo’n test parfum van de Primark betaal je al rond de 2,00 euro dus waarom niet zo’n mooie parfum met een opvrolijkertje in je mandje leggen? Het was alleen wel jammer dat we nergens onze sterrenbeeld konden vinden maar mocht je sterrenbeeld ertussen zitten dan zouden we het niet laten liggen. Er waren ook parfum rollers en flesjes onder de naam ‘He Loves Me’ en die zagen er ook erg zomers en vrolijk uit. Verder waren er vooral veel Cactus en Flamingo items, van kussens en schilderijen voor je kamer tot sierschaaltjes. Er waren ronde cactuskaarsen in potjes voor de prijs van 2,00 euro en je kon daarbij uit twee variaties kiezen, ze zien er echt te schattig voor woorden uit en veel beter dan alleen een neppe plant in je kamer kun je nu dus eentje krijgen die je ook nog goed kunt gebruiken.

primarkbuys2Nu we toch bij de 2,50 euro prijs items zijn, er waren ook super veel keuze aan Opia armbandjes, en die sets zijn vaak vijf armbandjes en dat is al goed maar dit keer was er een setje van armbandjes met kraaltjes en er stonden echt leuke woorden op zoals; Bae, Goals, Swag, Squad en er was eentje met een hartje.We zagen ook nieuwe pyjambroekjes met print voorbij komen in de rekken en die kosten op dit moment maar 5,00 euro en er waren enkele verschillende printen en kleuren dus je had genoeg keus. We zagen ook Transparante opbergers voor je lippenstift en nagellak voor de prijs van 2,00 euro en echt goedkoper kan gewoon niet voor zulke opbergers. We lopen uiteraard de Primark ook niet uit zonder een blik te werpen op de nieuwe geurkaarsen en wat waren we verrukt toen we de nieuwe geuren zagen bij de kassa, vooral de geuren; Watermeloen lemonade en lemon verbena ruiken allemaal heerlijk ‘s zomers en die twee konden we dan ook niet laten liggen. Het is ook erg grappig om te zien hoe ze telkens weer die glazen potjes veranderen en hoe anders ze elke seizoen er weer uitzien vinden jullie niet? 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s