Filmavond: Finding Dory.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de animatie film ‘Finding Dory’ een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2016, geregisseerd door Andrew Stanton, het is het lang gewachte vervolg op de Disney animatiefilm ‘Finding Nemo’ en we kunnen genieten van de stemmen van o.a. ; Ellen Degeneres (the Ellen show). Albert Brooks (The Simpsons), Ed O’Neill (Married with Children), Kaitlin Olson (It’s Always Sunny in Philadelphia), Ty Burrell (Modern Family), Diane Keaton (Because I Said So) and Hayden Rolence.

Na de zoektocht naar Nemo, de zoontje van de clownvis ‘Marlin’ wilt de vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory op zoek gaan naar haar eigen familie, hiervoor heeft ze met haar korte geheugen alleen wel de hulp van haar vrienden nodig. Samen gaan ze op zoek in het diepe oceaan naar haar vergeten verleden, aan de hand van korte flashbacks van haar ouders en met de hulp van oude en nieuwe vrienden ontdekt Dory dat zolang je de hoop niet opgeeft je alles kunt bereiken wat je wilt, hoe onmogelijk het soms ook lijkt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wat waren we verrukt toen we ‘Finding Dory’ eindelijk konden kijken, we hadden al heel lang gewacht op het vervolg van ‘Finding Nemo’ en net zoals Ellen DeGeneres hielden we dan ook alle nieuws van Disney bij tot het moment dat we eindelijk te horen kregen dat Disney eindelijk van plan was de vervolg uit te brengen in 2016. Vandaag was het voor ons dan eindelijk zover en hebben we met een bakje popcorn de animatiefilm kunnen kijken, veel Disney vervolgen zijn minder leuk dan de eerste Disney film maar ‘Finding Dory’ is een vervolg waar Disney erg trots op kan zijn, niet alleen was het net zo grappig en leuk als de eerste deel maar het had ook een totaal andere verhaal en daarbij zagen we niet alleen oude vrienden terug keren maar ontmoeten we ook nieuwe diertjes. We krijgen een andere kant van de blauwe vis Dory te kennen en we zien de zoektocht naar haar ouders en vooral de boodschap van Disney dat je nooit moet opgeven als je in iets gelooft en iets wilt kwam hard aan bij ons. De einde was erg ontroerend en we konden dan ook niet anders doen dan een traantje wegpinken, dit is zeker een film voor jong en oud en eentje die je gewoon ook kunt kijken met vrienden en met je vriend, vooral als je helemaal weg bent van Disney is dit een aanrader.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

11 gedachtes over “Filmavond: Finding Dory.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s