Opleidingen volgen via Laudius.


desk-girly-pretty-study-Favim.com-3025387.jpgHallo lieve bloggers, vandaag hebben we een post klaar staan voor jullie waarin we het gaan hebben over thuisstudie. Een aantal jaren geleden botsten we tegen deze online studiewereld en sinds die tijd hebben we meerdere certificatie en diploma’s kunnen toevoegen in onze Cv’s.  
Bij Laudius vind je 300 thuisstudies in de meest uiteenlopende gebieden, zo kun je meer dan 80 verschillende taalcursussen volgen en dan hebben we het nog niet gehad over de meerdere opleidingen die je kunt volgen op HBO niveau. Je kunt er ook goede voorbereidingen vinden op de staatsexamens voor VMBO/HAVO en VWO en kun je studeren op je eigen niveau en tijd. De meeste opleidingen hebben geen eisen waaraan je moet voldoen voor je de opleiding volgt en er staat altijd een docent voor je klaar om je huiswerk na te kijken of je hulp en advies te geven. Je kunt ook je lesgeld terug krijgen mocht je niet slagen voor de examen en om eerlijk te zijn is de kans dat je niet slaagt erg klein omdat de examens erg overeenkomen met de huiswerk en oefenopgaven die je kunt vinden in je pakket, daarbij kun je ook kiezen uit digitaal of papieren cursusmateriaal en kan je binnen 1 minuut al aan de slag met je opleiding. 

| EIGEN MENING | Het leukste aan studeren via Laudius is naar ons mening dat er verschillende tarieven zijn voor de opleidingen en dat je zelf kunt aangeven of je hulp wilt van een docent of niet, hoe dan ook je komt goedkoper uit dan dezelfde opleiding te volgen ergens anders. Verder is er genoeg keus aan opleidingen en hebben meeste opleidingen zelfs een erkende diploma die ze je mogen opsturen na het behalen van de examen, is er geen sprake van een erkende diploma dan is dat geen probleem want je kunt toch voor de prijs van 30,00 euro een certificaat opgestuurd krijgen. De examens zijn altijd open boek en je kunt het gewoon thuis maken en opsturen, makkelijker kan gewoon niet dus als je graag aan de slag wilt met nieuwe opleiding kijk dan eerst even op Laudius of het er niet bijstaat want 40 jaar ervaring is niet niks voor een studiewereld gebaseerd op thuisstudie, je kunt ook gratis een studiegids aanvragen als je nog meer informatie wilt en op dit moment betaal je niks voor het inschrijven. Studeren was voor ons nooit zo makkelijk geweest, we werken in onze eigen vrije tijd aan de oefen en huiswerkopgaven en we sturen het gelijk online op naar onze docent die dezelfde week nog alles heeft nagekeken en ons een cijfer heeft gegeven voor het ingeleverde werk. Verder hebben we ook geen bijkomende kosten die we moeten betalen (zoals reiskosten) en kunnen we lekker in onze thuiskleding blijven zitten op de bank met een kopje thee en de tv aan terwijl we onze huiswerk maken. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s