Filmavond: The Legend Of Tarzan.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de film ‘The Legend of Tarzan’ een Amerikaanse actie-avonturenfilm uit 2016, onder regie van David Yates. De film is gebaseerd op de fictie avonturenheld Tarzan geschreven door Edgar Rice Burroughs en in de hoofdrol zien we; Alexander Skarsgård (True Blood), Samuel L. Jackson (Avengers) en Margot Robbie(Suicide Squad).

Wanneer Tarzan terug keert naar Londen met zijn vrouw Jane is het leven in Engeland niet echt wat hun hart begeerd. Tarzan die het leven van zijn ouders probeert te eren door hun bedrijf over te nemen en in de voetsporen te treden van zijn vader merkt al snel dat het leven van een normaal leven moeilijker is dan hij had gedacht, zeker wanneer hij door de koning van Belgie uitgenodigd wordt om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet is dat hij onderdeel is van een plan van kapitein Leon Rom, met een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak. Als Tarzan daarbij achterkomt dat Jane is ontvoerd door Leon Rom kan niks of niemand hem meer stoppen om zijn geliefde Jane terug te krijgen. Tarzan komt er al snel achter dat hij het leven in het wild achter zich kan laten maar het wild zal altijd een deel van hem blijven.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze film is één woord ‘adembenemend’, niet alleen zijn de special effects verbluffend en houdt het je aandacht vast maar het verhaal is ook erg sterk. Je krijgt een andere kant van het verhaal van Tarzan te zien, eentje waarin hij probeert een normaal leven te leiden maar hierin slaagt hij alleen niet zo goed in, zeker doordat zijn vrouw Jane erg koppig is en terug wilt keren naar Afrika. Het is zo mooi om te zien hoe Jane in deze film een sterke vrouw is en daarbij zijn we helemaal weg van Alexander in de rol van Tarzan en Margot in de rol van Jane. Hier en daar heb je een kleine grap maar hoewel er erg weinig wordt gepraat in deze film zullen de scenes je verbazen, het lijkt net een documentaire over Afrika en de achtergrond tijdens de scenes zijn dan ook erg prachtig om te zien. Van zonsondergangen, regenachtige wouden en wilde dieren, je zult niks missen en dat is naar onze mening dan ook zo verbluffend aan deze film. Dit is echt een film waarin beeld meer zegt dan woorden en de acteerwerk is uitstekend, Alexander heeft de perfecte Tarzan gezet en we zijn erg blij met hoe de afloop van de film, vooral de eind ‘verassing’ aanval scene was onze favoriete en we gaan er niet diep op in maar het is zeker een scene die je nooit eerder hebt zien voorbij komen in een film. Deze film moet je gewoon gezien hebben want dit was meer dan de Disney verhaal, het nam ons namelijk mee naar een wildernis vol avontuur en naar de man in de jungle die werd opgevoed door gorilla’s en zijn zoektocht naar zichzelf.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

2 gedachtes over “Filmavond: The Legend Of Tarzan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s