Filmavond: My Big Fat Greek Wedding 2.

Hallo lieve bloggers vandaag hebben we weer een nieuwe filmpost voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de film ‘My Big Fat Greek Wedding’, een Amerikaanse romantische komedie uit 2015 van Joel Zwick met Nia Vardalos (My Big Fat Greek Wedding) en John Corbett ( I Hate Valentines Day) in de hoofdrollen.

Dit is het vervolg op de film ‘My Big Fat Greek Wedding’ en we zien Toula terug als een getrouwd vrouw die daarbij nu zelf een eigen dochter heeft van de leeftijd van zeventien. Haar man, Ian, is de directeur van de school waar hun dochter op zit en Toula vind het erg moeilijk om haar dochter los te laten zeker gezien het feit dat ze na de zomervakantie eindelijk naar de universiteit gaat en niet van plan is om langer thuis te blijven. Wanneer Toula te horen krijgt dat haar ouders die al 50 jaar getrouwd zijn eigenlijk nooit officieel getrouwd waren neemt ze al snel de touwtjes in haar eigen handen in de hoop alles op te lossen, helaas merkt ze daarbij niet dat de relatie tussen haar en Ian de laatste tijd wel erg moeizaam gaat. Wie zei dat moeder zijn geen baan was heeft zeker nooit een blikje geworpen in het leven van een Griekse familie waar elke dag een nieuwe drama op je wacht en je familieleden maar één huis van je vandaag wonen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We zijn echt verliefd op deze film, we waren al gek op de eerste deel en konden dan ook niet onze enthousiasme inhouden toen we hoorden dat ze bezig waren met een vervolg. Het is ook super dat Nia en John elkaar maar blijven opzoeken want na de eerste deel van deze film hadden ze samen gespeeld in de film ‘I Hate Valentines Day’ en dan nu de tweede deel van deze film, het is gewoon heerlijk om hun samen te zien. Dit is echt zo’n film waar je lang wacht op een vervolg omdat je weet dat alle characters even leuk zijn, toen we dan ook alle acteurs zagen in hun bekende rollen waren we erg tevreden want het komt vaak voor met vervolg films dat de cast veranderd maar dat was hier dus gelukkig niet het geval. Het grappigste was dan ook de scenes met de kleinkinderen omdat die heel erg lijken op hoe hun ouders zijn en dezelfde grapjes en acties maken die hun ouders hadden gedaan in de eerste film., er is dus een duidelijke verband en overeenkomst tussen beide films en dit is voor de liefhebbers van de eerste film dan ook een bonus. Het is daarbij ook een geweldige familie film en je kunt gewoon genieten van het verhaal omdat het apart is en niet iets wat je eerder heb zien voorbij komen, een Griekse familie die elke dag wel iets beleefd en waarbij de familieleden allemaal naast elkaar wonen in een straat en non-stop bemoeien met elkaars levens, dit moet wel de perfecte recept zijn voor een komedie. Dit is dan ook een echte aanrader als je houd van komedie, deze film laat zien dat het niet uitmaakt hoe groot of klein je familie is en of iedereen elkaar wel mag want aan het einde van de dag is familie gewoon familie en die zullen je bijstaan wanneer dingen mis gaan in het leven en is dat niet iets wat we allemaal willen? Mensen om ons heen die van ons houden om wie we zijn en die achter ons staan?

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

 

Advertenties

7 gedachtes over “Filmavond: My Big Fat Greek Wedding 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s