2#.The Liebster Awards.

img_4394Hallo lieve bloggers, we hebben een super leuke post voor jullie klaar staan vandaag want we zijn genomineerd voor ‘The Liebster Awards’. We vonden het erg leuk om hiervoor genomineerd te worden en deze vragen te beantwoorden, dus heel erg bedankt Ellen voor de nominatie en we gaan gelijk aan de slag met de vragen en de regels, lees dus vooral snel verder als je nieuwsgierig bent.

Om te beginnen met de vraag ‘beschrijf je favoriete blog’ kunnen we alleen op antwoorden dat er zoveel blogs zijn waar we helemaal weg van zijn. Iedereen heeft zijn eigen unieke manier van bloggen, daarbij is er ook geen enkele blog hetzelfde want iedereen heeft niet alleen een eigen manier van schrijven maar er is ook zoveel variatie in onderwerpen. Elke blogger steekt zijn eigen tijd en energie in zijn of haar blog en posts en wij houden ervan om telkens iets nieuws te leren van onze mede-bloggers.Heart-DividerDit zijn de regels die er bij horen:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog.
 • Beschrijf jouw favoriete blog.
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
 • Nomineer 5 tot 11 blogs.
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.
 1. Waarom ben je begonnen met bloggen en hoe lang doe je het al?: Gibby: Ik ben altijd al bezig geweest met schrijven of het nu was voor de schoolkrant of voor korte verhalen in mijn vrije tijd, ik vind het gewoon erg leuk om te doen en toen kwam mijn moeder dus met het idee om te bloggen en we vonden het allebei erg leuk om onze ervaringen te delen met anderen en gezien het feit dat we altijd op zoek waren naar koopjes wouden we dit ook graag delen met anderen. Hic@: Ik ben begonnen met bloggen omdat ik schrijven erg leuk vind en daarbij is het in contact komen met andere bloggers een erge leuke manier om sociaal bezig te blijven. Het is daarbij ook handig om de producten die je koopt te testen en erover te schrijven want op deze manier kunnen anderen erover lezen en hebben ze een idee over de producten voor ze het gaan kopen.
 2. Hoe zie je jezelf over 5 jaar: Gibby: Ik zie mezelf nog steeds bloggen om eerlijk te zijn, naast het werken in het onderwijs hoop ik eigenlijk op het uitbrengen van een boek en wie weet doe ik daarbij ook nog een opleiding tot journalist? Hic@: Ik weet in ieder geval dat ik mijn VWO diploma in mijn zak heb en wie weet hebben we dan wel 500 volgers? Dat zou echt super zijn en 10 kilo afvallen lijkt mij ook erg geweldig, ik ben in ieder geval gelukkig!
 3. Als je 3 dingen mee mocht nemen naar een onbewoond eiland wat nam je dan mee en waarom? Gibby: Ik ga voor mijn laptop met sterke Wifi en een opladder die werkt op zonnenergie want op die manier kan ik tenminste zonder verveling de dag door en als laatst lijkt een kapmes me wel slim want op die manier kan je tenminste bomen kappen en een schuilplaats voor jezelf maken waar je de hele dag door achter je laptop kunt zitten zonder je te vervelen. Het komt eigenlijk best wel goed overheen met wat ik nu in de vakantie doe, in mijn kamer achter de laptop helemaal in mijn eentje. Hic@:  Ik ga voor een vuursteen want dan kan ik vuur maken als het nodig is, verder is een kapmes ook erg handig en een EHBO doos in geval voor noodgevallen.
 4. Wat is je raarste gewoonte? Gibby: Ik lees altijd de laatste bladzijde van een boek, als het een goed einde heeft dan neem ik het mee anders laat ik het staan.   Hic@: Ik sla saaie scenes in een film of een serie vaak over omdat ik liever gelijk doorga naar de interessantere scenes.
 5. Zonder wat ga je liever niet de deur uit? Gibby: Eigenlijk zijn het twee dingen, mijn mobiel en oordopjes want ik zou niet weten wat ik zonder die twee zou moeten doen. Hic@: Ik ga nergens heen zonder mijn mobiel.
 6. Wat is je lievelings eten en wat lust je absoluut niet? Gibby: Ik ben helemaal weg van pizza vooral die van de Domino en wat ik absoluut niet lust zijn pannenkoeken! Blegh! Hic@: Ik ben echt gek op healthy food zoals smoothie met muesli en fruit en ik lust noedels echt niet.
 7. Wat is je favoriete app? Gibby: De app die ik non-stop gebruik is op dit moment IMusic want hier heb ik echt zoveel muziek op en daarbij is het gratis en als ik een lied hoor kan ik het altijd opzoeken via deze app en opslaan in mijn lijst. Hic@: Ik ga voor YouTube want zo blijf je op de hoogte van alles en kan je muziek luisteren wanneer je het wilt.
 8. Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair was? Gibby: Ik ga dan absoluut langs de punten van mijn ‘Wishlist’ op die manier kan ik elke dag iets doen wat ik altijd al wou doen, van reizen tot het uitproberen van nieuwe dingen. Dan is het pas echt YOLO! haha   Hic@: Een wereldreis maken met mijn gezin lijkt me een droom die ik dan eindelijk kan waarmaken.
 9. Wat is het vreemdste wat je ooit gegeten hebt? Gibby: Ik ga dan echt voor Sushi, ik begrijp echt niet hoe mensen dit lekker kunnen vinden. Hic@: Dat was op vakantie toen ik een soep at waarin de maag van een schaap zat, ik weet alleen niet meer hoe het heet.
 10. Wie zou je voor 1 dag willen zijn en waarom? Gibby: Ik zou het wel apart vinden om een dagje een superheld met krachten te zijn zoals uhm, Captain America of misschien Supergirl. Hic@: Ik zou voor een dag de machtigste en rijkste persoon op de wereld willen zijn want dan zou ik heleboel dingen die nu fout gaan weer proberen te verbeteren.

dotted-line| ONZE LIEBSTER AWARDS VRAGEN |

 • Wie is jouw rolmodel?
 • Wat is het belangrijkste in het leven voor jou?
 • Als je moest kiezen tussen het kwijt raken van je posts of het kwijt raken van je volgers welke zou je dan kiezen?
 • Als je één ding aan jezelf mocht veranderen wat zou dat zijn?
 • Wat is een eigenschap aan jezelf waar je erg mee blij bent dat je het hebt?
 • Wat is jouw verborgen talent?
 • Wat is het raarste wat je ooit hebt gedaan en waarom had je het gedaan?
 • Wat is een droom die je graag uitgekomen wilt zien over drie jaar?
 • Wie zou je voor een dag niet willen zijn en waarom?
 • Als je een boek zou schrijven waar zou die dan over gaan?

Heart-Divider| W I J  N O M I N E R E N  D E  V O L G E N D E  B L O G G E R S |

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

10 gedachtes over “2#.The Liebster Awards.

 1. Leuke vragen en leuke antwoorden!!! Ik zou ook wel voor een dag een superheld willen zijn. Dankjewel voor de tag!!! Ik heb hem zelf zo’n 2 weekjes geleden al ingevuld omdat ik door Miss B. getagd was. Maar ik vind het wel heel lief dat jullie me genomineerd hebben! x

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s