De 6 juweeltjes van Netflix!

Hallo lieve bloggers, we gaan het vandaag hebben over Netflix want er zijn onlangs nieuwe films toegevoegd en misschien dat jullie enkele van deze verborgen juweeltjes wel voorbij hebben zien komen maar niet zeker wisten of jullie het wel moesten kijken of niet. Vandaar dat we vandaag een paar hele fijne nieuwe films van Netflix voor je op een rijtje zetten die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken! 

Screenshot 2014-07-18 at 9.51.08 PMSnowpiercer | SPANNEND | Deze film is niet alleen super spannend maar het heeft ook een geweldige cast waaronder niemand minder dan Chris Evans (Captain America) en Jamie Bell (Jumper). Alles draait om de laatste aardbewoners die opgesloten zitten in een trein die rond de aardbol rijdt zonder te stoppen, de trein is opgedeeld in verschillende klassen wat er voor zorgt dat er aan boord een revolutie ontstaat en laat nou net Curtis (Chris Evans) degene zijn die de revolutie leidt en van plan is om gelijkheid in de trein te creëren, hun enige probleem is dat dit zeker niet gaat zonder slag of stoot.

201506101508384_08612Inside Out | FAMILIE | Een geweldige samenwerking van Disney en Pixar brengt je het verhaal van Riley een meisje die erg aan het puberen is en die samen met haar ouders verhuist naar een nieuwe stad hier heeft Riley gemengde gevoelens over en laat nou net zo zijn dat alles wat ze meemaakt en voelt gecreëerd wordt door de vijf gevoelens in haar hoofd; plezier, woede, afkeer,angst en verdriet. Plezier wil er alles aan doen om Riley blij te maken en te houden. Ze is optimistisch en ziet het leuke in elke situatie maar niet alle gevoelens zijn het met haar  aanpak eens vooral verdriet vindt het erg onprettig dat Riley alles te zeggen heeft over de gevoelens van Riley en ze vind dat het tijd wordt dat ook zij iets te zeggen heeft over de gevoelens van Riley maar of dit nou een slim idee was is de vraag.

adampicAdam | DRAMA |Deze film draait om Hugh Dancy (Confessions of A Shopaholic en Hannibal) die de rol over neemt van Adam die volgens de mensen om hem heen een wereldvreemde kerel is die het moeilijk heeft met het leggen van sociaal contact dat is tot Adam de mooie lerares Beth ontmoet die daarbij ook nog eens zijn buurvrouw blijkt te zijn. Adam leert om te genieten van het leven en doet nieuwe ervaringen op maar ze zijn niet allemaal even gelukkig.

fundamentals-of-caring-paul-rudd-craig-roberts-selena-gomezThe Fundamentals of Caring | AVONTUUR | Ben, die wordt gespeeld door Paul Rudd (Ant-Man) is een getraumatiseerde zorgverlener die het leven niet al te zonnig ziet wanneer hij uiteindelijk voor een fysiek en mentaal zieke jongen  genaamd Trevor, gespeeld door Craig Roberts (22 Jump Street), moet zorgen lijkt dit het begin te zijn van een bloeiende vriendschap waarin Ben leert dat het leven niet altijd perfect hoeft te zijn om ervan te genieten. We zien in deze film ook Selena Gomez voorbij komen in de rol van Dot.

Walk of Shame 2Walk of Shame | HUMOR |Dit is één van de grappigste films op Netflix met in de hoofdrol Elizabeth Banks (The Hunger Games) die de rol op zich neemt van de nieuwslezeres Meghan die lelijk wordt gedumpt en na een nacht vol drank een wilde tocht maakt door Los Angeles zonder auto, geld of haar geheugen en als dat niet genoeg is moet ze haast maken om op tijd te zijn voor de ochtendnieuws van acht uur, hierdoor beland ze in de raarste situaties; van het dealen in drugs, het uitgeschopt worden van een bus tot het achterna gezeten worden door de politie.

1706_2_screenshotWhat Dreams May Come | VERDRIET |Dit is een echte hartverscheurende film met in de hoofdrol niemand minder dan Robin Williams. Deze film draait om de overleden arts Chris Nielson die na zijn dood te zien krijgt wat er gebeurd met zijn vrouw nu die niet alleen hem maar ook haar twee kinderen kwijt is geraakt. Wanneer zijn vrouw uiteindelijk zelfmoord pleegt beland ze in de hel en besluit Chris dat hij liever de hemel verlaat dan zijn vrouw te zien lijden in de hel en moet hij er alles aan doen om zijn radeloze vrouw te redden.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

4 gedachtes over “De 6 juweeltjes van Netflix!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s