Onze top vijf, go 2 producten!

Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we nog een post voor jullie en we gaan het hebben over de vijf producten waar wij helemaal weg van waren deze maand en die we dan ook helemaal op hebben gebruikt. Deze vijf producten hebben onze huid erg geholpen en we kunnen dan ook niet meer zonder ze.

  1. Micellair Reinigingswater van de Garnier: het is niet alleen erg makkelijk bruikbaar maar het verwijdert je make-up ook nog zonder problemen. | 6,69 euro en er is nu een actie bij de Kruidvat waarbij de tweede Garnier product nog maar 1,00 euro kost en er is nu ook een actie bij de Etos waarbij twee Garnier producten nu 2,29 euro kosten.
  2. Purity Scrubcreme van Dr.Van Der Hoog: de scrub werkt goed en je huid voelt ook zachter aan, het hangt wel aan je huidtype af maar de meeeters scrubt het ook weg. |8,99 euro bij de Kruidvat.
  3. Uplifted Derma Spa van Dove: niet alleen maakt het je huid erg zacht maar het veroorzaakt ook geen irritaties of jeuk. Verder droogt het ook puistjes zodat ze niet groter worden en wordt de rode huid op je gezicht minder rood, we gebruikten het na de scrub maar je moet het wel snel op je gezicht smeren want anders droogt het uit. | op dit moment heeft de Kruidvat een 50% korting hierop dus het kost je nu nog maar 4,44 euro.
  4. Loving Blends van Garnier: we hadden een hele lading vol Garnier haar producten zoals de haarmasker, shampoo en conditioner en niet alleen zorgde de producten voor een heerlijke geur maar het zorgde ook voor zachte haar en daarbij hielp het ook bij het borstelen want het heeft een voedende effect en de klitten in je haar kun je ook makkelijk uitkammen. | er is een actie bij de Etos en daardoor is het nu 2,50 per stuk.
  5. Nutrium Moisture ‘Coconut Milk’ van Dove: het ruikt heerlijk en daarbij zorgt het voor een zachte huid en het veroorzaakt ook geen irritaties of jeuk en naar onze mening werkt Dove het beste voor de droge en gevoelige huid. | Er is nu een actie op de Nutrium Moisture producten van Dove en daardoor kost alles op dit moment 3,00 euro bij Kruidvat, de Etos heeft zelfs een 1+1 actie op de producten van Dove op dit moment.

Dit waren de vijf producten die we tot nu toe helemaal hebben opgemaakt en die we dan ook spoedig weer opnieuw moeten kopen want we kunnen niet meer zonder ze. Zonder welke product kun jij niet meer langer zonder?

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

4 gedachtes over “Onze top vijf, go 2 producten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s