Review: W7 nagellak.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu dus al bijna een maand de ‘W7’ nagellak van de OP=OP winkel uitgeprobeerd en het leek ons toen een leuk idee om onze mening hierover met jullie te delen in een ‘Item Review’ op deze manier kunnen jullie een idee krijgen hoelang deze nagellak meegaat.

  • Product/Item: W7 nagellak (van de OP=OP).
  • Test Periode: 1 maand.
  • Waardering: ★★

We kopen vaak onze nagellak bij de Kruidvat gezien het feit dat je daar nagellak voor de prijs van 2,00 euro kunt krijgen en keuze hebt uit verschillende kleuren. Nagellak is namelijk erg duur in de meeste winkels en wij zijn dan altijd op zoek naar winkels die het goedkoper verkopen. De OP=OP winkel is hier eentje van maar we waren erg benieuwd of het wel lang mee zou gaan, we hadden twee kleuren W7 nagellak gekocht voor 2,00 euro bij de OP=OP winkel er was toen namelijk een actie op de W7 lijn en we konden hun nagellak gewoon niet laten liggen.divider-heart

|| Review || DSC_0111.JPGDe nagellak ging er gelijk zonder probleem op en er was ook geen raar geurtje aan, de kleur is gewoon erg mooi en het deed ons denken aan snoepgoed of ijs met spikkels erop. Ook het flesje ziet er gewoon erg luxe uit naar onze mening en dit was de eerste keer dat we gingen voor een W7 nagellak dus we waren erg benieuwd. Maar helaas bleef de kleurtje niet lang op onze nagels want na twee dagen was het nagellak er al bijna vanaf. Misschien dat het wat langer op je nagels blijft zitten als je niet druk bezig bent met het huishouden, koken en knutselen maar hoewel we erg blij zijn met de kleur blijft de nagellak van de Kruidvat toch langer op je nagels zitten dan deze.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

10 gedachtes over “Review: W7 nagellak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s