The One & Only ‘ShopMissA’ XL Shoplog.

Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we een super grote shoplog voor jullie want IMG_3260we hebben twee weken geleden een grote order geplaatst op een website genaamd ‘ShopMissA’ en vandaag ging dan eindelijk onze deurbel met onze lang verwachte bestelling. ShopMissA is een online winkel en ze hebben allemaal items voor maar 1,00 dollar en dat is voor ons op dit moment dus 0,90 cent, ze verkopen niet alleen beauty producten zoals wimpers, lipsticks, lipgloss, haar accessoires, sieraden, oogschaduws en poeders maar in hun assortiment kun je ook items vinden voor je telefoon en  schoolspullen. Het is dus een perfecte online winkel om helemaal los te gaan, het enige nadeel is de verzendkosten want als je in Nederland woont moet je 10,00 euro verzendkosten betalen maar we waren heel verliefd op de items die je in de online winkel kon vinden en we zijn ervoor gegaan. We hebben in totaal 24 items besteld bij de online winkel en we hebben hiervoor 24,00 euro betaald maar als we de verzendkosten erbij tellen hebben we dus 34,00 euro betaald. We besloten in onze post de links erbij te plakken van de items die nog beschikbaar waren op de website, op deze manier kunnen jullie zelf ook een kijkje nemen. We moeten er wel bij zeggen dat alles erg snel is uitverkocht en je dan ook niet te lang moet wachten als je eenmaal een lijstje hebt met items die je graag wilt.

IMG_3262Laten we allereerst beginnen met het feit dat ze alles super goed verpakken, dit moet wel de best verpakte items zijn die we online gekocht hebben tot nu toe. Niet alleen was het namelijk verpakt in een grijze zak maar daaronder was er nog een oranje zak met de logo en het webadres van de winkel. Daaronder zat er nog twee laagjes verpakking en dan heb je een brief met een lijst met producten die je besteld heb voor het geval er iets niet bij zit wat je dus wel had gekocht, hier kan je dan later gebruik van maken door de code door te geven in een email naar de medewerkers bij ShopMissA die helpen je dan verder door je uit te leggen waarom de item/product er niet bij zit en je krijgt dan een korting van 2,00 euro voor de volgende keer, echt geweldig geregeld dus. Het is echt een heerlijk gevoel om alles wat verpakt was uit te pakken en we konden ons dan op dat moment goed verplaatsen in de schepsel Gollum uit de Lord of The Rings verhaal.

Het is geweldig om te zien dat alles zo goed is verpakt, niet alleen was niks gebroken of IMG_3264beschadigt maar je ziet ook duidelijk dat de medewerkers alles met zorg hebben ingepakt. We waren helemaal los gegaan met de nagellak en de lip producten want je kon kiezen uit zoveel variaties en keuzes en we wouden van alles en nog wat uitproberen. Of de items goed werken en de pigmentatie goed is voor de prijs van 0,90 cent kunnen jullie uiteraard de antwoord op verwachten in een review in de aankomende weken. Voor nu laten we zien wat we hebben gekocht zodat jullie een beeld hebben van alle leuke snufjes en producten die je kunt kopen via ShopMissAZoals verteld hierboven hebben we vooral veel nagellak gekocht, we kopen vaak onze IMG_3268nagellak bij de Kruidvat want die heeft de goedkoopste en leukste kleurtjes die je kunt krijgen, een nagellak bij de Kruidvat kost je 2,00 euro en hier hebben we 2 kleurtjes voor die prijs kunnen krijgen. Er waren 20 pagina’s alleen al met nagellak kleurtjes, of je nu Matte wilt, met een geurtje of liever met glitter, ze hebben echt heel veel om uit te kiezen. We zijn uiteindelijk gegaan voor de volgende kleuren van L.A. Colors: Cocktail, Animated, Blossom, Zest en een Top Coat. We hebben ook paar kleuren uit de Kleancolor lijn gekocht en die zijn de wat grotere flesjes die je op de foto kunt zijn: Neon Orange, Madly Black en Yoghurt Raisins. Het was erg moeilijk om niet gewoon alle nagellak kleurtjes in onze winkelmandje te gooien want ze zagen er allemaal erg mooi uit.

IMG_3269We gaan verder met de lipgloss-en-sticks, we hebben ook hier namelijk veel van binnen gehaald, we hebben geprobeerd om van elke merk die je kon krijgen iets te kopen zodat we alles goed konden testen. Sommige kozen we uit omdat de verpakking er super schattig uit zag en andere hadden een leuke naam of een geweldige kleur op de foto. We beginnen met de L.A. Colors ‘Cotton Candy’ lipgloss en dan hebben we de Princessa Matte Kiss Lipsticks waarvan we de kleuren ‘Sweets’ en ‘Delicate’ hebben gekozen. We zijn ook gegaan voor de ‘Cute Bow Matte Lipstick in de kleur 4’, de ‘Santee Satin Moisture Lipstick in de kleur 1’. Van de BR lijn hebben we de ‘Pure Matte Lipsticks in de kleuren 3 (Pure Nude) en 4 (Pure Mauve)’ gekozen, de ‘Princessa Creamy Matte Lipstick, nummer 13 ‘Coral Bliss’, de ‘Purrrrfect Pout, nummer 2’ van de Beauty Treats lijn, de Madly Matte Lipsticks moesten we ook gewoon testen dus we zijn gegaan voor ‘Melon Crush’ en ‘Sakura’ en we konden de make-up tasje met ‘Paris’ erop en een Loofah ‘Bath Sponge’ natuurlijk niet laten liggen dus ook die hebben we gekocht.

IMG_3271Om in de make-up te blijven gaan we snel verder naar een kleine potje met  Airy Minerals Loose Powder Eyeshadow in de kleur ‘Mystic’ en we hebben ook een geweldige oogschaduw palet van Santee namelijk de  ‘Shadow Love Eye-Kit, nummer 4’. We eindigen met enkele sieraden en overige items want ook hier waren er gewoon teveel om uit te kiezen en we waren benieuwd naar de kwaliteit ervan, dus we hebben allereerst een waaier met een goud patroon en heel veel glitter erop (een geweldige aankoop voor de warme zomernachten), we hebben een ‘Starbucks Strawberry Dust Plug’ voor je telefoon en de  ‘Cellphone Prop Holder’ en hier kreeg je twee voor de prijs van één en het is bedoeld om je telefoon staand te houden zodat je makkelijk film kunt kijken maar of het werkt is nog  de vraag.

We hebben een ‘Edgy Chain Layered Bracelet in de kleur goud’, een ‘Layered Box Chain IMG_3273Bracelet’ in de kleur zwart’, een armbandje met de ‘hamsa hand’ tegen de boze oog in de kleur blauw, een ‘oval-confetti-stone-ring’ in de kleur zwart, een ‘Metalic Woven Bracelet in de kleur goud’ en een super leuke zilver ‘Pendant Necklace’. We kunnen met trots zeggen dat we zeker nog eens een bestelling zullen plaatsen bij ShopMissA en wat misschien ook leuk is om te weten is het feit dat als je vaak genoeg gewinkeld hebt via ShopMissA je op de VIP lijst beland en hierdoor kun je nog meer items vinden en kopen op de website die verborgen zijn voor de normale bezoeker, dit is zeker een leuke pluspunt. We zijn erg blij met onze aankopen en we kunnen dan ook niet wachten om alles uit te testen, laat vooral een opmerking achter met waar jullie heel graag een review over willen lezen? 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

11 gedachtes over “The One & Only ‘ShopMissA’ XL Shoplog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s