Een mooie miskoopje?

Hallo lieve bloggers, vandaag hadden we een item ontvangen die we een week geleden hadden besteld via Aliexpress. In de wereld van online shoppen komt het natuurlijk wel eens voor dat hoe goed je ook hebt gezocht naar de beste item en hoeveel top reviews je ook hebt gelezen over de verkoper en de item het soms gebeurt dat wanneer je het pakketje ontvangt de item er niet zo goed en zelfs beschadigt uitkomt. Dit is natuurlijk een grote teleurstelling, maakt niet uit hoe goedkoop het item was je kijkt er toch elke weer met verlangen naar uit om te zien hoe de item eruit ziet in je eigen kledingkast.

FullSizeRenderWe kwamen dus deze super schattige en hippe pet tegen op Aliexpress en we waren gelijk verliefd, het heeft ons 3,00 euro gekost en nu moet je begrijpen dat we niet eens wisten of de pet ons wel zou goed staan en het ging vooral om de uiterlijk van de pet, zo zie je maar weer dat uiterlijk niet alles is. Toen de pet was aangekomen, wat behoorlijk snel was gezien het feit dat het maar een week had geduurd voor het bij ons op het matje lag, maakten we de verpakking vol smacht open en de pet was precies zoals op de foto en we waren erg enthousiast tot we opeens de twee gaten zagen op de bovenkant van de pet, de pret was toen gelijk voorbij.

IMG_3223Nu kun je gaten net zo snel en makkelijk natuurlijk weer naaien maar de probleem is dat de stof van de pet hier niet geschikt voor is omdat de stof erg dun is en de gaten waarschijnlijk groter zullen worden.  We hebben gelijk foto’s gemaakt en contact opgenomen met de verkoper die ons de keus gaf om een andere item te bestellen uit zijn winkel en dezelfde pet erbij gratis te krijgen of een deel van onze geld terug te krijgen. Nu moeten jullie begrijpen dat we niet van plan waren de kans te wagen dat we dezelfde pet weer kregen die ook was beschadigt en dat terwijl we dus meer geld kwijt waren dan eerst, we gingen dus voor de tweede optie. Heel erg jammer van de pet maar goed het was wel een erg mooie miskoopje en we hebben tenminste 1,50 euro terug kunnen krijgen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

3 gedachtes over “Een mooie miskoopje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s