Review: Professionele Concealer Palet.

Hallo lieve bloggers, we hebben nu dus al een maand de ‘Professionele Concealer Palet’  van Aliexpress uitgeprobeerd en het leek ons toen een leuk idee om onze mening hierover met jullie te delen in een ‘Item Review’ op deze manier kunnen jullie een idee krijgen of deze item geschikt is voor jou of niet. 

  • Product/Item: Professionele Concealer Palet (van Aliexpress).
  • Test Periode: 1 maand.
  • Waardering: ★★★★★

We hadden de ‘Professionele Concealer Palet‘ zoals verteld besteld via Aliexpress, we zijn erg tevreden met hoe het was ingepakt en raden deze verkoper dan ook aan. Niet alleen was de pigmentatie van de kleuren erg goed maar kwam alles ook heel aan en zonder een rare geur. Het heeft ongeveer drie weken geduurd voor we deze aankoop hadden ontvangen en dat valt wel mee gezien het feit dat het helemaal uit China komt verder was het maar 1,50 euro gezien het feit dat we het hebben gekocht via de app op onze mobiel (TIP: alles is NOG goedkoper bij Aliexpress als je het via je mobiel in plaats van via de laptop of computer koopt).divider-heart

|| Review || Toen we deze Professionele Concealer Palet hadden besteld via Aliexpress waren we erg voorzichtig, niet alleen moet je namelijk rekening houden dat de items op Aliexpress ‘dupe’ zijn en daardoor dus niet echt een merk hebben maar daarbij leek ons het idee dat zo’n contour kit beter zou zijn dan de concealers die we al hadden uitgeprobeerd van de Etos erg onwaarschijnlijk maar we kwamen er al snel achter dat deze kit gewoon alles is waar we van hebben gedroomd als het gaat om het bedekken en verbergen van rode vlekjes en wallen onder de ogen. Verder konden we ook goed gebruik maken van de concealer kleurtjes die in de kit aanwezig waren en kunnen we met veel plezier zeggen dat we gelijk nog zo’n contour kit hebben aangeschaft (uiteraard van dezelfde koper want de koper had de item heel snel verstuurd en het kwam heel aan). 

dsc00792|| Stappenplan || Hoe gebruik je eigenlijk nou zo’n Professionele Concealer Palet? Dat is een vraag die we ons zelf ook vroegen toen we de kit voor het eerst in onze handen hadden, we zijn het toen gaan onderzoeken en het is erg verwarrend hoeveel verschillende uitleggen hierover waren op het internet. Om het voor jullie wat makkelijker te maken hebben we een korte uitleg over de gebruik van de contour kit hier voor jullie. 

  • We beginnen helemaal bovenaan aan de linkerkant met de kleur ‘wit’: deze kleur is bedoeld voor de vlekken op je huid die geel zijn, soms heb je dat je op enkele plekken op je gezicht een gele vlek hebt zitten en met deze  witte kleur kun je die gele vlek wegwerken. 
  • Dan gaan we naar beneden en heb je de kleur ‘(mint)groen’: deze kleur gebruik je voor de rode vlekken op je huid zoals bij je neus of kin, de kleur vervaagt namelijk het rood op je gezicht. Je kunt het ook gebruiken op de plekken waar je een puistje hebt, als je acne hebt of een litteken.
  • De kleur ‘lila (paars) ‘ kan soms ook vervangen worden door de kleur ‘roze’: hiermee kun je de donkere kringen onder je ogen wegwerken, het werkt daarbij echt super onder je bb cream of foundation.
  • Dan zijn we aangekomen bij de tweede rij met de kleur ‘geel’: ook deze kleur is bedoeld voor de oneffen huidskleur op je gezicht (deze kun je dus gebruiken voor de wat donkere vlekken op je huid of voor onder je ogen).
  • De bruin getinte kleuren die dan komen zijn bedoeld als concealer en de drie donker bruine kleuren kun je bij een lichte huid ook gebruiken voor contour.

Wij maken eerst gebruik van de concealer palet waarna we het eerst twee minuten laten inzakken in onze huid voor we gebruik maken van onze NYC 3 in 1 BB Cream (van de Kruidvat voor maar 4,00 euro). We hopen dat dit een duidelijke uitleg voor jullie was over de gebruik van de ‘Contour Kit’ en we zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met deze kit dus laat vooral een opmerking achter op deze post.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

11 gedachtes over “Review: Professionele Concealer Palet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s