Rita Ora’s Colourfest Collection @Kruidvat.

20140313-172723Hallo lieve bloggers, vandaag waren we aan het winkelen bij de Kruidvat toen we opeens iets zagen waardoor we ons niet konden beheersen en ons mandje gelijk ermee gingen vullen. We weten niet of jullie het al weten maar Kruidvat verkoopt dus nagellak van de Rimmel, nu denk je vast van ja dat wist ik al maar sommige van die nagellakjes zijn bedacht door ‘the one and only’ Rita Ora. Rita Ora is nu voor de tweede keer een succesvolle samenwerking aangegaan met Rimmel. Dit keer creëerde ze een collectie bestaande uit nagellak en lipgloss, genaamd Colourfest. De inspiratie voor deze nieuwe collectie haalde ze uit de vrije en vrolijke festivalscènes waar ze vaak optreed en bezoekt. De Colourfest Collection bestaat uit 6 nieuwe lipglossjes en 12 nieuwe nagellakkleuren en ze zeggen dat de nagellak wel 10 festivaldagen op je nagels blijft zitten. Toen we hierachter kwamen moesten we het gewoon meenemen niet alleen omdat het van Rita Ora is maar ook om te kijken of het inderdaad 10 dagen op je nagels blijft zitten.

ritaora2Rita die graag een eigen make-up lijn wilt beginnen in de toekomst, wilde intense kleuren, dus haar lijn bevat 10 x zo veel kleurpigmenten. De kleur in het potje is exact de kleur op de nagels. Met één strook heb je al een goede, dekkende laag, of dit ook inderdaad klopt zullen jullie gauw te lezen krijgen in een review maar voor nu zijn we helemaal in de wolken met onze nieuwe collectie van Rita. Wat jullie misschien ook heel leuk zullen vinden is het feit dat er op dit moment een actie is bij de Kruidvat op alle Rimmel Make-Up en dit betekend dat de tweede item maar 1,00 euro kost, als je bekijkt dat één Rimmel kleurtje 3,99 euro kost dan heb je dus voor 4,99 euro twee kleurtjes in plaats van dat je de volle 8,00 euro ervoor betaald, dus sla je slag nu het nog goedkoop is.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

4 gedachtes over “Rita Ora’s Colourfest Collection @Kruidvat.

  1. Hee, ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Ik hoop dat je het leuk vind. Voel je niet verplicht. Misschien ben je vaker genomineerd of heb je er niet zo’n zin in. Niks moet natuurlijk. Meer info vind je in mijn laatste post op mijn blog. xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s