Filmavond: High Strung.

 Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we weer een filmavond post voor jullie. We hebben vanavond de film ‘High Strung’ gekeken, het is een Romantisch/Musical Drama uit 2016 van Michael Damian met in de hoofdrol; Keena Kampa (die we nog niet eerder hebben kunnen zien op het witte doek, ze heeft al wel eerder gespeeld in een theater voorstelling van de Zwanenmeer), Nicholas Galitzine (hij heeft op dit moment nog maar in één film The Beat Beneath My Feet gespeeld naast deze en is dus ook een beginnende acteur) en Jane Seymour (die ken je vast van de fims; Austenland, Lovestruck: The Musical, Love By Design en Love,Wedding and Marriage).

blog-divider1

Wanneer Ruby de kans van haar leven krijgt en een studiebeurs ontvangt voor één van de beste dance en arts scholen in New York zweert ze om haar best te doen en er alles voor te geven maar al snel ontdekt ze dat het najagen van haar dromen misschien makkelijker was dan het vasthouden maar wanneer ze op een middag de Britse violist Johnnie ontmoet lijken haar gebeden te zijn verhoord, Johnnie leert haar om te genieten van het leven en Ruby komt er al snel achter dat je niet perfect hoeft te zijn, soms zijn het de kleine fouten die het leven perfect maken. Al snel raken Ruby en Johnnie verwikkeld in een relatie vol obstakels waar ze niet langer uit kunnen dansen en wanneer Ruby erachter komt dat Johnnie zijn eigen geheim heeft kan dit het einde betekenen voor hun beginnende relatie tenzij ze met een oplossing komen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wat een geweldige film, we hadden niet verwacht dat deze film zo prachtig zou zijn gezien het feit dat we de ‘Step Up’ films de beste dans films vinden maar deze film brengt dansen en muziek tot een heel nieuwe niveau, we durven zelfs te zeggen dat het op een aparte en unieke manier veel beter is dan de laatste ‘Step Up’ films. Niet alleen heeft het een verhaal die anders is dan de meeste dans films maar ook de choreografie in dans, de keuze van muziek en het feit dat de viool een grote rol speelt in deze film waren voor ons een pluspunt en verrukking. Met deze film krijg je als kijker een heel nieuwe wereld te zien, niet alleen is de ballet updated naar 2016 maar ook de mix van hip-hop en muziek. Dit is echt een aanrader voor dans-en muziekliefhebbers en alleen al de voorkant van de film is prachtig. We zijn helemaal weg van deze film en weten bijna wel zeker dat we Keena en Nicholas snel weer op het witte doek zullen zien want hun acteerpresentatie in deze film was uitmuntend, in één zin liet deze dansfilm ons de ware kunst zien van muziek en dans. Mocht je nog benieuwd zijn kijk dan op de website want de cast en crew hebben een eigen website waarbij ze alle liefhebbers van de film updaten over hun live uitvoeringen die op dit moment plaats vinden in de theaters.

 Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s