Filmavond: Fashion Chicks.

Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we weer een filmavond post voor jullie. We gaan het dit keer hebben over de Nederlandstalige-Komedie film uit 2015, genaamd Fashion Chicks, geregiseerd door Jonathan Elbers.  Met in de hoofdrollen; Victoria Koblenko ( je kent haar vast nog wel van GTST, Feuten en Bloedverwanten), Lone van Roosendaal (ze speelde in de film ‘Verliefd op Ibiza’) , Liza Sips (ze had een rol in de films ‘App’ en ‘Penny’s Shadow’), Patrick Martens (hem moet je nog wel kennen van Zoop) , Pip Pellens (ze speelde in GTST) en de jongens van B-Brave. 

blog-divider1

Als er iets is waar Esmee helemaal weg van is dan is het wel mode, ze droomt het liefst over een leven als fashiondesigner en super beroemd te worden met haar eigen creaties maar de realiteit is ver van haar dromen want ze kan zich geen designerkleding veroorloven, ze kan al helemaal niet haar eigen creaties aan en ze is het buitenbeentje op school. Wanneer ze stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion ziet ze dit als de ultieme kans om haar leven te veranderen maar ze wordt al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker en ziet de kans om het te maken in de modewereld voorbij vliegen of beter gezegd die kans wordt haar afgepakt door niemand minder dan Tifanny en haar minions die het een dagelijkse taak vinden om het leven van Esmee een hel te maken. Esmee komt er al snel achter dat als je gehoord wilt worden in het leven je niet bang moet zijn om je eigen stem te gebruiken en die vindt ze wanneer ze een online alter-ego creëert genaamd ‘Lizzy’. Wanneer door een toevallig optreden op Fashionweek Lizzy en haar blog instafamous worden is ze genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden maar Lizzy komt er al snel achter hoe beroemdheid haar leven in een oogopslag kan veranderen en dat leugens altijd een manier vinden om uit te komen of je dat nu wilt of niet.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We hadden erg veel over deze film gehoord en konden dan niet langer wachten om het te zien toen het uit kwam op On Demand. De film begon erg leuk en we waren verrukt met de cast en zeker met één van onze favo bloggers; Mascha maar naarmate de film vorderde merkte we al snel op dat het net een mix was van Devil Wears Prada meets Bratz en Mean Girls. Er waren scenes die wel erg overeenkwamen met deze drie films en dat is niet slecht maar het miste nou net wat originaliteit en of het nu ligt aan onze hoge verwachtingen voor deze film of het feit dat er nou net wat meer scenes in had gekund over bloggen/vloggen we misten gewoon iets aan de film. Het ligt in ieder geval niet aan de topcast want we genoten van de acteerwerk en de grappige dialogen en het was weer eens wat anders om een Nederlandstalige film te kijken. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

4 gedachtes over “Filmavond: Fashion Chicks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s