Even langs bij de Etos.

Hallo lieve bloggers, vandaag gingen we na ons werk gelijk langs bij de Etos omdat we benieuwd waren of ze al nieuwe acties en items te koop hadden en ja hoor die hadden ze dus we hebben gelijk een blog hierover voor jullie dan ook klaar staan.

garnier_micellair_reinigingswater_waterproof_gevoelige_huid03Laten we beginnen met de L’Oreal Paris producten die nu ALLEMAAAL een actie van 1+1 hebben, dit betekend voor twee producten betaal je de prijs van één product en daarbij kan je het combineren en geld het voor alle varianten. De Garnier producten hebben daarbij ook een actie op dit moment want ook hier betaal je voor producten maar de prijs van één en kun je het combineren. We zijn gegaan voor de ‘Waterproof oogreigingslotion’ en voor de ‘Reinigingswater’ van de Garnier en hebben hier niet 11,38 euro voor betaald maar 5,69 euro en dat is echt een super koopje als je het ons vraagt. Dove heeft ook een korting van 35% bij 2 stuks en ook dit geld voor alle varianten en is te combineren. We zagen toen ook Etos gezichtsmaskers en die kosten dan nu niet langer 2,00 euro voor twee maar 0,99 euro cent voor twee maar we liepen er gelijk langs want we blijven voor nu even uit de buurt van de gezichtsmaskers van de Etos en Kruidvat ‘just in case’. 

Therme Saigon Pink Lotus 003_zpshltlktb0We gaan gelijk verder met iets wat elke meisje of vrouw nodig heeft, namelijk … Maandverband en het komt erg goed uit dat de Etos nu een actie heeft waarbij 2 Always of Libresse enkelpakken nu niet langer 5,00 euro kosten maar 3,00 euro. Je kunt het natuurlijk combineren en het geld voor alle varianten dus inslaan maar zouden we zeggen dames. We eindigen met de Therme en Vogue producten waar ook een actie op is want ook hier betaal je voor twee stuks de prijs van één, ook hier kun je combineren. We zijn gelijk gegaan voor de ‘Therme Saigon Pink Lotus Body Butter’ en de ‘Therme Hammam Shower Gel’ en we betaalden hier niet langer 9,30 euro voor maar 4,65 euro en dus leek het ons een leuk prijsje om deze Therme producten één keertje even te testen omdat we het niet eerder hadden gebruikt. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Een gedachte over “Even langs bij de Etos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s