Een middagje bij de Blokker.

Hallo lieve bloggers vandaag waren we in de Stad en we dachten weetje we gaan even langs enkele winkels waar we een tijdje niet langs waren gegaan namelijk de Blokker. We komen hier echt zelden omdat er meestal toch geen koopjes hier zijn maar we gingen ons geluk toch uitproberen. 

showrek-kleinDe blokker heeft op dit moment een decorek voor 4,99 euro te koop en je krijgt ernaast ook 5 clips, een decorek kan erg leuk zijn voor in de kamer (of het nu de slaapkamer of keuken is) op deze manier kun je namelijk erg veel dingen ophangen van kaartjes die je gekregen hebt tot ditjes en datjes zoals je sleutels en een weekplanner. De Blokker heeft ook super leuke Cactus kaarsjes en die kosten nu 1,99 euro en ze hebben ook cactus juwelrekjes voor 4,99 euro, eigenlijk deden die ons gelijk denken aan de YouTube account van Boncolor kent iemand haar? Ze is echt een leuke vlogger op YouTube dus als je tijd hebt raden we je aan om haar vlogs te bekijken op YouTube. 

De Blokker gaat daarbij ook richting goud op dit moment ze hadden erg veel items met goud erin verwerkt zoals een super leuke mok en schaaltje, op het mokje stond in goud geschreven ‘Carpe Diem’ en op het schaaltje stond ‘Viva La Vida’, de laatste deden ons denken aan het liedje van Coldplay. Maar ze kosten per stuk 2,49 euro en dat is wel een leuk prijsje voor zoiets moois. De Blokker had ook een kledingrek voor al je kleren en die ook nog verstelbaar is in hoogste en het heeft wieltjes zodat je het makkelijk kunt verplaatsen in je kamer, het kost nu niet langer meer 13,99 euro maar 9,99 euro dus mocht je nog een kleding rek nodig hebben dan kun je er eentje bij de Blokker vinden voor een goed prijsje. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

6 gedachtes over “Een middagje bij de Blokker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s