Kruidvat’s NIEUWE Acties!

Hallo lieve bloggers, we hebben gelijk nog een post en hier zijn jullie vast en zeker erg blij mee want Kruidvat slaat weer eens toe met acties en laten we  eerlijk zijn we zijn allemaal gek op acties of niet?

20140822_141100We beginnen gelijk met de 15% korting op de beauty accessoires, hierbij kan je denken aan; pincetten, nagelschaatjes en vijlen of voetvijlen voor heerlijke zachte voeten. Daarbij kosten twee Kruidvat nagelverzoring producten nu niet langer 5,98 euro maar 3,99 euro en dat is best een goed verschil. Dan hebben we iets wat waar we dus gelijk naar reikten toen we het zagen namelijk de Kruidvat Body Butter, Wat zagen ze er toch zo schattig uit, je hebt het in vier verschillende varianten; Honey Cacaobutter, Olive Macadamia, Blueberry Lychee en onze favoriet Coconut Sheabutter. Er is 1.00 euro korting op deze product dus kost het niet langer 2,49 euro maar gewoon 1,49 euro en dat is lekker meegenomen. We sluiten af met de Kruidvat chocolade reep en ook daar hebben ze een leuke prijsje van gemaakt want twee stuks kosten nu niet langer 1,58 euro maar 0,79 euro cent.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

8 gedachtes over “Kruidvat’s NIEUWE Acties!

  • Dankje Sonja, we volgen nu een opleiding tot Visagist en zijn nu pas bij een hoofdstuk over ingrediënten en etiketten. Wij zullen nu ook opletten wat er in zit en zoals je zelf aangeeft moet je heel voorzichtig zijn met producten voor tere huidjes. Alsjeblieft lieve lezers let hierop: De producten die wij kopen zijn misschien niet altijd verantwoordelijk en we hebben ook geen sponsors. We worden niet betaald om de producten te promoten of zo, anders hadden we dit wel erbij vermeld. We kopen de producten om uit te proberen en geven de acties door. Lees alsjeblieft zoals Sonja, aangeeft eerst de etiketten van eigenlijk alle producten die je koopt (make up of verzorging).

   Liked by 1 persoon

   • Ja klopt maar ook dan is het advies om toch het etiket te lezen.De ingrediënten waarvan het meeste inzit staat altijd bovenaan van daaruit loopt het naar beneden. Trouwens, Kruitvat heeft ook een eigen verzorgende lijn, beneden de 4 euro.Veel van deze gezichts verzorgende producten bevatten weinig minder goede bestanddelen.Je herkent ze aan de bruine potjes en ze staan helemaal onderin.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s