Review: Maskers van de Kruidvat!

Hallo lieve bloggers, we hebben een tijdje helaas niet kunnen posten vanwege alle drukte omtrent onze werk en thuis situatie, daarbij hadden we ook geen tijd om te winkelen dus toen we merkten dat we nog de gezichtsmaskers van de Kruidvat nog niet hadden gebruikt dachten we ‘waarom geen nieuwe post op onze blog posten?’. We hopen dat jullie het leuk vinden en we gaan er weer lekker tegenaan samen.

  • Product/Item: Gezichtmaskers van Dr. Van der Hoog ( van de Kruidvat)
  • Test Periode: 2 dagen.
  • Waardering: 

divider-heart

Als jullie onze shoplog op YouTube hadden gezien dat hadden jullie de gezichtsmaskers vast voorbij zien komen. We hadden vier gezichtsmaskers gekocht, één pakje kan je in twee stukken delen en dus twee keer gebruiken. We hadden gekozen voor; Big Bubblegum, Glitter Glow, Macarons, Crazy Cupcakes. De gezichtsmaskers waren 1,50 per stuk dus wel redelijk betaalbaar. We waren gegaan voor de Big Bubblegum en de Macarons, en het eerste wat we erover kunnen zeggen is dat ze heerlijk ruiken. IMG_1410

We hadden ons gezicht eerst gewassen en toen hebben we de maskers op onze gezicht gesmeerd. We hebben een half uurtje gewacht en wat je merkt is dat het masker gelijk plakt aan je huid, naast de lekkere geur voel je dus je gezicht strak samen trekken. Daarna hebben we onze gezicht gewassen en de geur bleef nog lekker rondhangen. Onze gezicht voelde zacht aan maar de volgende dag hadden we raar genoeg wel last van puistjes en rode vlekjes op onze huid. Misschien komt het door de masker en kan onze huid het niet aan, maar het kan ook komen doordat we niet vaak gebruik maken van gezichtsmaskers. We zijn in ieder geval niet van plan ze nog een keer te kopen voor het geval dat de maskers wel de oorzaak was.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

7 gedachtes over “Review: Maskers van de Kruidvat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s