Miskoopjes @Ebay & Aliexpress.

Hallo lieve bloggers we hebben nog een post voor jullie klaar staan en we gaan het nu hebben over enkele miskoopjes omdat bij online shoppen je uiteraard ook vaak te maken hebt met miskoopjes; spulletjes die niet heel aankomen, items die gebruikt aankomen of kapot. Jullie weten ook dat we altijd eerlijk zijn met onze reviews en posts, daarom konden we deze post uiteraard niet achter houden. Het is erg handig voor jullie als jullie op Ebay of Aliexpress kijken en iets willen kopen.dotted-lineIMG_1576 [417904]Één van de losse oogschaduws die we hadden gekocht via Ebay kwam gebroken aan, het was daarbij niet ingepakt dus het is logisch dat het dan ook gebroken aankomt. We namen contact op met de verkoper en hebben ons geld terug gekregen. Soms gebeurd het dus dat de verkoper bereid is om je geld terug te geven, zolang je bewijs hebt dat de product inderdaad niet in orde is. Een tip is dan om altijd een foto te maken direct wanneer je merkt dat het kapot of aangetast is.

IMG_1653Dan hebben we een long lasting waterproof lipstick voor 0,87 euro cent, dit keer wouden we het kopen via Ebay in plaats van Aliexpress maar het was geen slim idee want de lipstick punt was erg los en gebroken, verder was de lipstick niet dicht geplakt met een plastic sticker of iets, het was gewoon los in de envelop dus het kon makkelijk dat iemand het al eerder had gebruikt. Dit was erg onhygiënisch en we hebben er gelijk een foto van gemaakt en hebben toen contact opgenomen met de verkoper. Helaas hebben we geen antwoord terug gekregen van de verkoper, voor 0,87 gaan we ook niet moeilijk doen maar we hebben wel een negatieve feedback achter gelaten. 

IMG_1607We sluiten af met een wasbare eletrische voeten hielzorg voor droge voeten, het is een apparaat bedoeld om de droge huid van je voeten schoon te maken en weer glad en fijn, het had ons 5,49 euro gekost. Maar jammer genoeg openden we de envelop en was de apparaat niet ingepakt maar  gewoon los, daarbij leek het ook gebruikt en was de apparaat helemaal vies en dus hebben we gelijk contact opgenomen met de verkoper, we hebben de helft van ons geld terug gekregen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

12 gedachtes over “Miskoopjes @Ebay & Aliexpress.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s