What2Watch: Married @ First Sight.

Hallo lieve bloggers, we hebben nog een post voor jullie vandaag. We hebben onlangs een leuke programma die we dan ook met plezier kijken. Het heet ‘Married at First Sight’. We hebben dan ook heel lang gewacht op een programma waar we met plezier naar uitkijken en die we dan ook gewoon weer kunnen kijken elke week. Meestal kijken we namelijk Amerikaanse series via On Demand. We zaten vorige week ‘The Voice Kids’ te kijken en toen het afgelopen was wouden we net naar een andere kanaal toen we de ‘promo’ voor deze programma zagen. Het leek ons erg interessant en zo apart dus we besloten ervoor te gaan en de eerste aflevering te kijken, Married at first sight is elke dinsdag te zien op Rtl4 en mocht je het gemist hebben dan kun je het ook kijken via RTL gemist.blog-divider1Married at First Sight is een programma waarin vrijgezellen meedoen met een experiment. Drie image-5804468wetenschappers elk met hun eigen vakgebied koppelen de vrijgezellen met elkaar maar wat de vrijgezellen niet weten is dat de gemaakte koppels gelijk gaan trouwen. Ze zijn dus dan ook ECHT WETTELIJK GETROUWD. Nu kijken of dit staand houd en of de wetenschappers de juiste koppels ‘gematched’ hebben. In de Verenigde Staten loopt Married at First Sight al drie seizoenen en daar zijn alle stellen gescheiden en ook in Groot-Britannië ging het in alle gevallen mis. We zijn erg benieuwd hoe het zal aflopen met onze Nederlandse matches.

Eergisteren was de tweede aflevering, en we hadden hier echt op gewacht en we konden niet stoppen met lachen want je voelde gewoon hoe raar het was om iemand nooit te hebben gezien en dan opeens getrouwd te zijn met die persoon. We vinden Bram en Petty wel een erg leuke match moeten we eerlijk zeggen, beide doen iets in het onderwijs en ze leken het zelf ook wel leuk te vinden toen ze elkaar voor het eerst zagen bij het altaar. We moesten om eerlijk te zijn wel even wennen aan het idee van de programma omdat trouwen dus niet iets is naar ons mening wat je alleen voor de plezier kunt doen, je moet er zeker van zijn en het idee dat je trouwt voor een experiment klinkt zo raar of niet? Wat vinden jullie ervan om te trouwen met iemand die je niet kent of nooit eerder gezien hebt? 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

11 gedachtes over “What2Watch: Married @ First Sight.

  1. Op de Belgische televisie loopt nu ook zo’n reeks en die noemt ‘Blind getrouwd’. Wij volgen dit nu ook, en vinden het wel raar zo. Maar het geeft wel stof tot leuke gesprekken met m’n 17-jarige dochter :-).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s