Een mini shop avontuur @Stad.

IMG_1560 [380893].JPGHallo lieve bloggers, vandaag waren we langs gegaan bij een paar winkels omdat we van enkele bloggers en YouTubers allemaal leuke dingen hoorden over items en producten die er nu verkrijgbaar waren. Dus we gingen op stap met een extra tas in onze tas omdat ze in winkels dus sinds een tijdje geen tassen meer geven. We zijn langs geweest bij de: Action, Kruidvat, Xenos, Claire’s, Primark, Op=Op, Big Bazar, Expo, Etos, Body Shop en de Stumpel. We hebben uiteindelijk niet bij alle winkels iets gekocht omdat veel van de dingen waar we op zoek naar waren er niet meer waren. We beginnen met de Action, we waren gegaan voor een contour palette die er bij de Action verkrijgbaar was voor 1,79 euro maar helaas was die uitverkocht. We hebben uiteindelijk de ‘OMG bodylotion Tahiti’ in de kokosnoot gehaald, we zijn van plan om terug te gaan om de andere drie ook te kopen want het ruikt echt heerlijk. We hebben toen de Hegron dagcreme gehaald omdat we een YouTuber hierover hoorden praten dus we wouden het uitproberen en het kost toch maar 1,59 euro en we ware op zoek naar de nachtcreme maar die konden we niet vinden.

IMG_1561 [380895]We waren van plan een DIY te doen en die zullen jullie dus dan ook snel op onze blog zien maar daar hadden we dus wel twee bloempot schotels voor nodigen en die kosten beide 0,50 euro cent. We zijn ook gegaan voor een theelichthouder met siersteentjes en die was 0,79 euro cent. Dus totaal hebben we 5,05 euro uitgegeven bij de Action. Bij de Op=Op winkel hebben we even rond gekeken maar meestal zijn dingen goedkoper bij de Action maar net toen we weg wouden zagen we iets vanuit onze ooghoek. Er was namelijk een actie waarbij je drie nagellaks kost voor maar 4,00 euro en wij halen onze nagellak vaak bij de Kruidvat want Essence is namelijk erg betaalbaar maar dit was gewoon echt een super deal en er waren echt super leuke kleuren waar je uit kon kiezen, we gaan er zeker nog een keertje langs voor drie andere kleuren want 4,00 is een goed prijs voor drie nagellakken. We hebben bij de Big Bazar nog een super mooie oogschaduw potje met drie kleuren groen  en een roze gouden (koperachtige) fotolijstje met de quote ‘Today is a perfect day to start living your dreams’ gevonden, de fotolijstje was maar 1,00 euro en we laten de quote er gewoon lekker in zitten want het ziet er zo echt leuk uit op de bureau.

Bij de Kruidvat hebben we toen gekeken bij de ‘Sale’ en we zagen enkele nagellakjes die je kon krijgen voor 1.00 euro en we hebben gelijk een mooie paars gemixt met blauw kleurtje uitgekozen en daarna hebben we verder gekeken maar zagen we niks tot we de bestekbak zagen voor 0,80 euro cent en die vonden we geschikt om onze make-up in op te bergen. Als laatst hadden we nog paar dingen gevonden bij de Primark maar we waren wel erg teleurgesteld want er was erg weinig dingen we leuk vonden en als we iets vonden wat we wouden was het boven de vijf euro. We waren op zoek naar een pakketje van twee beauty blender voor 2,00 euro maar die waren er niet meer, we gingen op zoek naar nieuwe geurkaarsen maar ook die waren er niet. Verder was er weinig sale maar we zijn uiteindelijk gegaan voor grijze gympjes van 3,00 euro, 40 LED lichtjes voor 3,00 euro en een haarborstel van 2,00 euro. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

19 gedachtes over “Een mini shop avontuur @Stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s