De Stumpel is BACK in ACTION!

IMG_1553 [380881]Hallo lieve bloggers, vandaag hadden we een afspraak bij de tandarts (moet ook gebeuren jammer genoeg) en het was een erg trieste dag want blijkbaar moet één van ons haar verstandskiezen weg laten trekken bij de kaakchirurg. Dat was echt even slikken en om van de schrik bij te komen deden we wat elke vrouw graat doet wanneer ze slecht nieuw te horen krijgt…. We gingen de stad in op zoek naar koopjes. 

We hadden ergens gelezen dat de boeken bij de V&D op dit moment dus lekker onder de vijf euro zitten dus we gingen langs bij de V&D maar jammer genoeg was die in onze stad al gesloten. We hebben nog even gekeken bij andere winkels om dan uiteindelijk toch de Stumpel in te lopen. Vier jaar terug had de Stumpel dus heel veel rekken vol Engelstalige boeken en die waren dan de helft van de prijs van Nederlandstalige boeken. Hierdoor had je dus altijd wel een boek die een super hit was voor een super lage prijsje, denk bijvoorbeeld aan de Hunger Games boeken, die waren toen rond de acht euro te koop terwijl de Nederlandstalige boeken ver boven de tien euro zitten. We kwamen er vorige jaar achter dat de Stumpel niet meer Engelstalige boeken verkocht, hier waren we erg teleurgesteld in omdat het de boekenwinkel ‘to be’ was als je op zoek bent naar betaalbare boeken, ook al is het in het Engels. 

We liepen er vandaag binnen en raad eens wat we zagen? Ja hoor, rekken vol YOUNG ADULT Engelstalige boeken voor een goed prijsje onder de tien euro. Wat waren we blij toen we dat zagen, we hebben langs de rekken met boeken gesnuffeld en er zitten echt super leuke boeken tussen van John Green (The Fault in Our Stars en Paper Town) naar nieuwe boeken die een hit zijn op dit moment in Amerika en Engeland (denk bijvoorbeeld aan de boeken van bekende YouTubers). De Engelstalige boeken zitten onder de tien euro, we hebben er zelfs paar onder de vijf euro gevonden.  We hebben dus onze winkel gevonden voor als we zin hebben in een goed boek, het is zeker het bekijken waard dus vergeet niet binnen te lopen als je een Stumpel boekenwinkel tegenkomt bij jouw in de buurt.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

6 gedachtes over “De Stumpel is BACK in ACTION!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s