Review: Chunky Lip Pencil.

Hallo lieve bloggers, zoals jullie weten hebben we geshopt bij ‘The Make Up Spot’, we hebben de producten al bijna een week kunnen uittesten. Maar jammer genoeg heb je net zo vaak als je geluk hebt soms ook ongeluk. Toen we de Chunky Lip Pencil voor de tweede keer wouden gebruiken ging er namelijk iets mis.

  • Product/Item: De Chunky Lip Pencil van de La Colors ( van de make up spot)
  • Test Periode: 1 dag.
  • Waardering: 

divider-heart

De Chunky Lip Pencil is van het merk ‘LA Colors’ en we IMG_1339.JPGhadden gekozen voor een erg mooie nude kleur voor op je lippen en het ruikt heerlijk naar vanille. Het voelt erg zacht aan op de lippen en het blijft enkele uurtjes op je lippen, wanneer de kleur vervaagt laat het niet van die rare randjes achter op je lippen wat sommige lip pencils/gloss of sticks wel doen. Het vervaagt gewoon en je hebt niks meer op je lippen dus geen restjes of dergelijke. We waren erg tevreden met de Chunky Lip Pencil. De tweede dag dat we er gebruik van wouden maken gebeurde het…..

De Lipstick brak, de vulling viel er uit. Daar gaat hij dan, gebroken in twee stukken op de grond en we hebben gekeken na het schoonmaken of we het er nog in kregen maar dat was niet het geval. We zijn niet van plan om het meer te gebruiken maar het was erg zonde want het was een mooie kleur.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

9 gedachtes over “Review: Chunky Lip Pencil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s