Middagje Shoppen @Primark & Expo.

Hallo lieve bloggers, we hebben nog een post voor jullie klaar staan want voordat we de doos met beauty producten zagen op de keukentafel hadden we een werkafspraak waarna we besloten om langs te gaan bij de Primark en nog een aantal andere winkels. Het is namelijk Februari en we hebben deze maand nog niet gekeken wat er te koop is in de Primark. Zo gezegd, zo gedaan.divider (1)

IMG_1346Het was wel een teleurstelling want er waren heel veel dingen die vorige maand er ook stonden en daarbij was er niks verkrijgbaar dat te maken had met Valentines Day, en dat was wel erg jammer. Er waren wel enkele acties en hier hebben we dan ook even rondgehangen voordat we besloten om naar de kassa te gaan.Alle lekkere pyjama’s waren per setje nu van 15,00 euro naar 7,00 euro gedaald. Er was ook veel meer decor spulletjes zoals lijstjes met quotes, meer dekens en kussens, uiltjes en nog vele andere dingen. We zijn de Primark uitgegaan met twee volle zaken en wat voelde we ons toch weer goed.

Wat we hebben gekocht is: een heerlijke geurkaars (ja daar is hij weer hoor) voor 1,00 euro en dezeIMG_1352 keer had de Primark een gele geurkaars met de geur van Ananas en Gember. Een Super leuke donker groene asymmetrische t-shirt met de tekst’Sorry not Sorry’ en daar zijn we het mee eens met deze aankoop want hij kostte maar 10,oo euro. We hebben een warme dunne vest in de kleur zwart/donker grijs voor 9,00 euro. We hebben een set met drie verschillende kleuren sokken voor 1,00 euro en die waren best moeilijk te kiezen omdat alle setjes nu te koop zijn  bij de Primark voor 1,00 euro. We hebben toen ook een joggingbroek met twee leren ritsen bij de zak gekocht in de kleur grijs voor 11,00 euro en we sluiten af met een lekker warme konijnen pyjama set, de broek en truitje waren samen te koop voor 7,00 euro en één van ons kon niet wachten om het dan ook aan te doen toen ze thuis was

IMG_1353We zijn toen nog langs de Claire’s en de Expo geweest. De Claire’s had een actie op Valentines items, er was een rek met items voor de halve prijs en nog een rek met 75% korting maar er was niet echt leuke dingen dus we hebben er niks gekocht. Bij de Expo gingen we langs de kasten met boeken kijken, we wouden zien of er al nieuwe boeken stonden en er waren wel nieuwe boeken maar niet wat we het waard vonden om te kopen. Toen zagen we ‘Zomerslank met Sonja’ van Sonja Bakker met allemaal recepten voor de Zomer, vol salades en gebakjes en die konden we niet laten liggen omdat alle boeken bij de Expo toch maar 5,00 euro zijn. We wouden net naar de kassa toen we nog iets zagen wat we niet konden laten liggen, het was roze, het had een rietje en het was super schattig en voor maar 3,99 euro dus die hebben we gelijk ook meegenomen.

   Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

15 gedachtes over “Middagje Shoppen @Primark & Expo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s