Beauty Haul :The Make Up Spot.

Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we een ‘beauty haul’ voor jullie met producten en items die we hebben gekocht online via de Nederlandse winkel ‘The Make Up Spot’. We hadden wat geld opzij gelegd om online te shoppen omdat het ongeveer twee maanden geleden was dat we dit voor het laatste hadden gedaan en eergisteren hebben we enkele dingen besteld en vandaag toen we thuis kwamen van een afspraak zagen we de doos op de keukentafel staan en het was een heerlijke verrassing na een drukke week.divider (1)Als jullie een review willen over één van de items laat dan een opmerking achter dan doen we dat met plezier. Hieronder hebben we een lijstje met de producten die we gekocht hebben met de prijs ernaast:

  • BB Bronzing Cream: Een bb bronzing cream die ervoor zorgt dat je huis een zomerse gloed heeft en op de verpakking staat dat het erg hydraterend. Het was 13,49 euro en nu is het te koop voor 9,99 euro.
  • Rimmel: 026, Greenwich- Het is groene oogschaduw en het kostte 10,99 en het is nu te koop voor 6,99.
  • Rimmel: 025,Victoria’s Purple- Het is paarse oogschaduw en het kostte 11,99 en het is nu te koop voor 6,99.
  • LA Colors: 74204, Back to Basics- 30 oogschaduwen in een doorichtige palette en de kleuren zijn erg pigmented en super mooi. Het was 9,95 euro en het is nu verkrijgbaar voor 3,99 euro.
  • Rimmel: Lasting Color Blush ‘200, Amber’: We hebben een finishing blush gekocht van de Rimmel en het is nummer 200 en dit is de Amber kleur. Het was 7,99 euro en nu is het te koop voor 4,99.
  • LA Colors: CE428,Titan: Baked Eyeshadow: Het was 5,99 euro en het is nu te koop voor 3,50 euro.
  • LA Colors: Chunky Lip Pencil: Een erg mooie nude kleur voor op je lippen en het ruikt heerlijk en op de verpakking staat dat het ruikt naar vanille en dit klopt want het ruikt erg heerlijk en inderdaad naar vanille, de kleur is ook erg mooi zoals jullie op de foto zien. De tweede kleur is de swatch van de Chunky Lip Pencil, het was 6,50 en is nu te koop voor 4,25 euro.
  • Barry M: London UK: De nummer van de lippenstift is 164/550 en het heeft een koraal/diep roze kleurtje en we vinden hem dan ook erg mooi. Het ruikt niet erg lekker maar het voelt zacht op je lippen, de eerste swatch die jullie zien op de foto is van de London UK lipstick. Het was 5,95 euro en het is nu te koop voor 3,96 euro. 

 

 Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

15 gedachtes over “Beauty Haul :The Make Up Spot.

Plaats een reactie